СБУ оприлюднила перехоплення розмови ватажків ОРДО щодо узгодження з Кремлем розподілу влади - аудіо

СБУ оприлюднила перехоплення розмови ватажків ОРДО щодо узгодження з Кремлем розподілу влади
Терористи обговорювали перерозподіл влади куратором Кремля Сурковим
Служба безпеки України перехопили розмови ватажків проросійської терористичної організації "ДНР", під час яких вони обговорювали розподіл влади після ліквідації Олександра Захарченка та узгодження цього питання з Кремлем.
Відповідний запис було опубліковано на сайті української спецслужби.
Зокрема, 6 вересня колишній радник Захарченка Олександр Казаков мав розмову з цього приводу з Дмитром Трапезниковим, який після ліквідації ватажка "ДНР" тимчасово зайняв його місце.
Судячи з розмови терористів, зараз вони чекають відповідного рішення від кремлівського куратора, помічника президента РФ Владислава Суркова.
Крім того, у той же день відбулася телефонна розмова між Трапезниковим і Денисом Пушиліним, який раніше обіймав посаду керівника так званої "народної ради", а зараз призначений "главою ДНР".
Під час нього вони узгоджували свої дії спільно з главою "МГБ ДНР" Володимиром Павленком про якнайшвидше затримання Казакова.
Бойовики звинувачують свого спільника у тому, що він планував "героїзувати образ" свого екс-начальника і забезпечити збереження влади на окупованій території Донецької області за його угрупованням.
У цій же розмові Пушилін висловлює особисту зацікавленість у негайному усуненні із займаної "посади" й іншого соратника Захарченка Олександра Тимофєєва, відомого під прізвиськом Ташкент.
"Запис розмов відбувся через тиждень після смерті ватажка терористичної організації "ДНР" Захарченка. Він свідчить про повну залежність так званого "вищого керівництва ДНР" від рішень куратора від Кремля Суркова. Зміст переговорів вказує на існуючий стійкий конфлікт між "вождями фейкової республіки", - зазначили у СБУ.
Нагадаємо, ватажок проросійської терористичної організації "ДНР" Олександр Захарченко був убитий 31 серпня внаслідок вибуху у ресторані Сепар в окупованому Донецьку.

Related

Події в Україні 7777673502163668586

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item