Під Маріуполем в мікроавтобусі знайшли протитанкові міни

Під Маріуполем в мікроавтобусі знайшли протитанкові міни
Зловмисників затримали бійці 16-го окремого батальйону Нацгвардії

В автомобілі знаходилися двоє громадян України, які проживають у Київській і Дніпропетровській областях, а також два громадянина Білорусі.

Бійці Національної гвардії на блокпосту під Маріуполем затримали мікроавтобус із вибухонебезпечними предметами. Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил у четвер, 13 вересня.

Відзначається, що гвардійці ротної групи 16-го окремого батальйону зупинили для перевірки мікроавтобус VW Multivan.

"В автомобілі знаходилися двоє громадян України, які проживають у Київській та Дніпропетровській областях, а також два громадянина Республіки Білорусь, які помітно нервували... При огляді мікроавтобуса було виявлено дві протитанкові міни, п'ять запалів УЗРГМ і 200 грамів пластиду", - йдеться в повідомленні.

Чоловіків затримали за підозрою у скоєнні злочину за статтею про незаконне поводження зі зброєю (п. 1 ст. 263 КК України) і передали співробітникам Нацполіції.
Раніше стало відомо, що в Луганській області затримали торговця зброєю. Чоловік оцінив снайперську гвинтівку Застава М76, чотири гранати та запали до них в 13,2 тисячі гривень.

А в Запоріжжі правоохоронці виявили арсенал зброї та встановили його власника. Силовики вилучили два гранатомети РПГ-18, два постріли до РПГ, п'ять пострілів до підствольних гранатометів ВОГ-17, 100 патронів калібру 7,62 мм, дев'ять корпусів гранат РГД, дві розтяжки без карабінів, тротилову шашку вагою 400 грам.

Related

Події в Україні 5256070924894179786

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item