США готують другий пакет санкцій проти Росії через отруєння Скрипалів

США готують другий пакет санкцій проти Росії через отруєння Скрипалів
Ілюстративне фото
США працюють над другим пакетом санкцій проти Росії, які будуть введені в листопаді через атаку з використанням нервово-паралітичної речовини в Великій Британії, повідомила представниця Державного департаменту.
"Ми плануємо ввести дуже жорсткий другий пакет санкцій", - сказала помічник державного секретаря США з економічних і ділових питань Маніша Сінгх в Конгресі в четвер, 13 вересня, передає Bloomberg.
За словами представниці Держдепу, новий раунд обмежувальних заходів буде включати "банківські санкції, заборону на поставки оборонної продукції та фінансову допомогу".
Сінгх додала, що Росія відмовила інспекторам у доступі на хімічні об'єкти і не надала США "верифікованого підтвердження" того, що вона знову не використовуватиме заборонену хімічну зброю.

Нагадаємо, що 22 серпня в США набув чинності перший етап санкцій проти Росії, які були введені через отруєння колишнього російського розвідника Сергія Скрипаля та його дочки Юлії в британському Солсбері.
Вашингтон прямо звинуватив Москву в порушенні американського закону 1991 року про контроль над хімічною та біологічною зброєю і заборону її військового застосування.

4 березня 2018 року колишнього російського агента Сергія Скрипаля та його доньку Юлію отруїли нервово-паралітичною речовиною Новачок в британському Солсбері. За даними Лондона, за отруєнням Скрипалів стоїть Росія.

Related

Події у світі 2840933364628714603

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item