Два мужика приїхали дивитися на шпилі: соцмережі висміяли розповідь Петрова і Боширова про поїздку у Солсбері

Два мужика приїхали дивитися на шпилі: соцмережі висміяли розповідь Петрова і Боширова про поїздку у Солсбері
За словами Петрова і Боширова, вони два дні поспіль їздили у Солсбері, щоб подивитися на собор
У четвер, 13 вересня, після оприлюднення Лондоном особ співробітників ГРУ Олександра Петрова і Руслана Боширова, які стоять за замахом на Скрипалів, вони дали інтерв'ю пропагандистці RT Маргариті Симоньян.
Намагаючись обґрунтувати свої візити у Сосбері, підсумком яких стала госпіталізація колишнього російського агента та його дочки через отруту Новачок, вони заявили, що приїхали до міста, щоб помилуватися його готичним собором.
"Там є знаменитий собор. Він знаменитий не тільки у всій Європі, але і у всьому світі. Він знаменитий своїм шпилем 123-метровим", - заявили вони, додавши, що відвідати його їм порадили друзі.
У свою чергу користувачі соцмереж до таких пояснень поставилися доволі скептично.

каждый русский, который едет на два дня в Великобританию, один из них обязательно проведет в Солсбери. Потому что там собор и часы, а в Лондоне ТРАНСПОРТНЫЙ КОЛЛАПС. В Лондоне вообще делать нечего, там нет собора и часов





Стало известно, что смотрели вчера авторы текста "мы ехали в туристический город смотреть знаменитый собор"https://youtu.be/atPmhwQBaY8 






«РЕШИЛИ ЗАВЕРШИТЬ ДЕЛО ЧЕТВЕРТОГО ЧИСЛА»

Конечно, я про все путешествия тоже так говорю — решил завершить дело

Всем известно, что российские предприниматели средней руки обожают собор в Солсбери, потому что у него шпиль 125 метров
Раніше повідомлялося, що росіяни Олександр Петров і Руслан Боширов, обвинувачені у хімічній атаці у Солсбері, дали інтерв'ю російському пропагандистському ресурсу, заявивши, що з ГРУ нібито ніяк не пов'язані.

Нагадаємо, 4 березня колишній російський подвійний агент Сергій Скрипаль і його дочка Юлія були виявлені без свідомості на лавці у торговому центрі Maltings у Солсбері, після чого були госпіталізовані до реанімації.
Вони, а також ще кілька випадкових громадян, зазнали впливу отруйної речовини нервово-паралітичної дії.
Уряд Великої Британії заявив, що нервово-паралітичну речовину військового походження, якою було отруєно сім'ю Скрипалів, розроблена у Росії, і відома під назвою Новачок.
У підсумку Британія оголосила санкції, виславши з країни 23 російських дипломатів. На знак солідарності ще понад 20 країн світу, у тому числі США, оголосили персонами нон грата понад сотню російських шпигунів, які працювали під дипломатичним прикриттям.
Після цього, у кінці липня, подібний інцидент стався в Еймсбері, в 15 км від Солсбері, де зі свого будинку були госпіталізовані 45-річний Чарлі Роулі і 44-річна Дон Стерджесс. Пізніше стало відомо, що жінка померла у лікарні. Чоловік же отямився після "невеликого, але вагомого поліпшення".
За даними експертів, пара також зазнала впливу речовини Новачок.
У поліції заявили, що робочою лінією того, що сталося вважається нецілеспрямований замах. Швидше за все, пара британців постраждала від залишків речовини Новачок, якою були отруєні колишній офіцер ГРУ та його дочка.
Після розкриття особ співробітників ГРУ, яких Лондон вважає виконавцями замаху на колишнього російського агента, глава британського уряду Тереза Мей поклала провину за цей злочин на вище керівництво РФ.

Related

Події у світі 822137440958020261

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item