Порошенко продає свій суднобудівний завод

Порошенко продає свій суднобудівний завод
Порошенко вирішив продати один із своїх заводів

Президент вирішив продати свій завод Кузня на Рибальському. Завод буде продано вітчизняному покупцеві.

Президент Петро Порошенко продає свій суднобудівний завод Кузня на Рибальському вітчизняному покупцеві після згоди Антимонопольного комітету. Про це повідомив прес-секретар глави держави Святослав Цеголко на своїй сторінці в Facebook увечері 25 вересня.
"Фонд Прайм Ессетс кепітал, який управляє активами Петра Порошенка, повідомив, що досяг принципової угоди про продаж заводу Кузня на Рибальському вітчизняному покупцеві. В разі, якщо Антимонопольний комітет надасть згоду і будуть вирішені всі формальності, угоду підпишуть і реалізують", - написав він.
Цеголко нагадав, що в січні 2016 року Порошенко передав свій найбільший актив, компанію Roshen, в довірчу власність Rothschild. У квітні минулого року менеджмент Roshen закрив Липецьку кондитерську фабрику в Росії і згорнув виробництво. А в Криму Севастопольський морський завод був конфіскований РФ.
Нагадаємо, у вересні Порошенко задекларував близько 1,4 мільйона доходу від вкладів у банку, в серпні президент задекларував ще більш як 30 млн гривень дивідендів.

Related

Економіка 7137876060520216364

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item