В Одеській області вилучили наркотиків на чотири мільйони гривень

В Одеській області вилучили наркотиків на чотири мільйони гривень
Одесит займався вирощуванням конопель

Одеські правоохоронці вилучили в аграрія наркотичні речовини на загальну суму близько чотирьох мільйонів гривень.

В Одеській області правоохоронці вилучили у 36-річного чоловіка 20 кг канабісу, 10 кг свіжих подрібнених нарковмісних рослин і велику кількість кущів конопель. Про це в четвер, 11 жовтня, повідомляє прес-служба обласної поліції.
Відзначено, що житель Овідіопольського району за місцем свого проживання спеціально обладнав приміщення, де займався вирощуванням конопель.
"У ході санкціонованого обшуку було виявлено та вилучено два пакети марихуани вагою 20 кг, три пакети подрібнених рослин вагою 10 кг і кущі конопель. За цінами "чорного ринку" загальна вартість вилучених наркотичних засобів складає близько чотирьох мільйонів гривень", - йдеться в повідомленні.
За даними поліції, вилучене направлено на експертне дослідження. Наразі правоохоронці встановлюють, з якою метою чоловік вирощував і зберігав таку велику кількість нарковмісних рослин.



За цим фактом розпочато кримінальне провадження за статтями Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, а також Посів або вирощування снотворного маку чи конопель.
Раніше в Житомирській області поліція вилучила у місцевого жителя висушений урожай конопель, загальною вагою майже в 500 кг.
Також повідомлялося, що поліція затримала групу наркоділків, які вирощували селективні сорти конопель.

Related

Події в Україні 4671935262480003850

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item