В Україну прибула заступник держсекретаря США

В Україну прибула заступник держсекретаря США
В Україну прибула заступник державного секретаря США з міжнародних питань боротьби з незаконним обігом наркотиків та правоохоронних питань Кірс Медісон.
Про це в Twitter повідомило посольство США в Україні.
"Вітаємо в Україні заступника держсекретаря з міжнародних питань боротьби з незаконним обігом наркотиків та правоохоронних питань Кірстен Медісон! Під час візиту вона обговорить з українськими посадовими особами питання безпеки кордону, правопорядку і зусилля в боротьбі з корупцією", – йдеться в повідомленні.
Медісон прийме участь в заходах, присвячених боротьбі з корупцією.
"В Україні помічниця держсекретаря Медісон зустрінеться з посадовими особами Національного антикорупційного бюро, Державною прикордонною службою та членами громадянського суспільства для просування підтримуваної США судової реформи в Україні", – написали в посольстві США.
Спеціальний представник Державного департаменту США з питань України Курт Волкер назвав катастрофою силовий варіант повернення Донбасу. Водночас спеціальний представник США зауважив, що Вашингтон не сумнівається в тому, що Росія "на 100% контролює і командує" бойовиками і найманцями на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.

Related

Події в Україні 4507944868975382034

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item