У РФ спалахнув ще один склад боєприпасів – ЗМІ

У РФ спалахнув ще один склад боєприпасів – ЗМІ
\У РФ знову пожежа на складі боєприпасів

Російські соцмережі повідомляють про ще один удар БПЛА по арсеналу ГРАУ у Тверській області. Цього разу - по арсеналу N23.

У ніч проти суботи, 21 вересня, у Тверській області Росії сталася чергова пожежа на складі боєприпасів. Цього разу під удар потрапив 23 арсенал Головного ракетно-артилерійського управління Міноборони РФ (ГРАУ), повідомляє Telegram-канал ASTRA.

Зазначається, що місцева влада оголосила тривогу через атаку БПЛА, а невдовзі місцеві жителі почули вибухи і побачили пожежу.

"За даними ASTRA, 23-й арсенал ГРАУ атакований безпілотниками у селищі Октябрьском Тверської області", - йдеться у повідомленні.

Місцевий губернатор Ігор Руденя заявив, що на Південному Заході Тверської області начебто були збиті БПЛА. На місці працюють фахівці екстрених служб.

Октябрьский знаходиться менш, ніж у 20 км від Торопці, де днями теж сталася масштабна пожежа з детонацією на 107 арсеналі ГРАУ.


Нагадаємо, 18 вересня у Торопці Тверській області Росії на тлі атаки дронів сталася пожежа. Місцеві жителі зазначали, що під удар потрапив склад із боєприпасами, на якому зберігалися ракети для БМ-21 Град, 82-мм міни, патрони.

Згодом у Центрі протидії дезінформації повідомили, що під час нічної атаки безпілотників на Торопець було завдано удару по складу, де зберігалися ракети, у тому числі Іскандер та північнокорейські KN23. Також повідомлялося, що цього дня у Тверській області зафіксували 18 землетрусів.

За даними естонської розвідки, тієї ночі українські БПЛА знищили двомісячний запас БК Росії.

Related

Події у світі 4798514151574714334

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item