МЗС відповіло на слова Волкера про спостерігачів з РФ

МЗС відповіло на слова Волкера про спостерігачів з РФ
Україна не має наміру пускати росіян для спостереження на виборах

У Києві не бачать проблем з недопуском росіян на вибори, нагадавши, що офіційні спостерігачі від України не їздили на вибори президента Росії у 2018 році.

Місія Бюро з демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ зі спостереження за президентськими виборами в Україні може бути успішною без спостерігачів з Росії. Про це заявила в четвер, 7 лютого, Укрінформу прес-секретар МЗС Катерина Зеленко.
"Україна забезпечить демократичність і дотримання всіх виборчих стандартів у процесі здійснення волевиявлення громадян. Взаємна відсутність громадян країн конфлікту на просторі ОБСЄ ніколи не заважала БДІПЛ успішно здійснювати процес спостереження за виборами", - прокоментувала дипломат заяву спецпредставника США з питань України Курта Волкерапро можливість допуску спостерігачів з РФ на українські вибори.
У цьому контексті вона нагадала, що офіційні спостерігачі від України не їздили на вибори президента Росії у 2018 році.
"Впевнені, що відсутність російських спостерігачів цього разу не завадить БДІПЛ провести якісне спостереження за виборами", - акцентувала представник МЗС.
Раніше МЗС України та президент Порошенко заявляли, що російські спостерігачі не будуть докущени на президентські вибори в Україні.
У свою чергу Росія заявила, що отримала запрошення ОБСЄ направити спостерігачів на вибори президента України.

Related

Події в Україні 217005555188245506

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item