Гороскоп на 14 березня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 14 березня 2019 року.

Гороскоп на 14 березня 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Овнів чекає цікавий, але хаотичний день. Можливий надлишок інформації і вражень, особливо, якщо ви контактуєте з людьми або роз'їжджаєте. Добре відновлювати старі зв'язки. Не виключена плутанина в листах і повідомленнях, як при спілкуванні з іноземцями та випадковими знайомими, так і в близькому колі. Успіхи в навчанні імовірніші за рахунок відновлення забутих знань або заповнення прогалин.
Тілець
Тільцям варто пам'ятати, що цей день не розташовує до серйозності і стабільності. Не все варто приймати за чисту монету і за сигнал до дії: є ризик витратити енергію на хибний крок, а увагу на випадкові дрібниці, при цьому не виключено, що піде на невизначені цілі і частина грошей. Замість надійних відомостей може прийти жарт, дезінформація. Нагадають про себе контакти і помилки з минулого.
Близнюки
Сьогодні Близнюки схильні до зміни настроїв, можуть бути залежні від чужої думки або від ненадійного інформаційного джерела. На ваші відчуття і цілі вплине минуле, важливо поглянути на нього чесно. Обіцянки цього дня не мають сили, обмін інформацією може перетворитися у взаємний обман. Під питанням підсумки співбесіди: спровокований вами діалог виявиться цікавим, але крапку ставити рано.
Рак
Сьогодні Раки залежні від навколишнього їх інформаційного та мовного середовища. Крім контактів у близькому колі, багатьом Ракам належить врахувати звістки здалеку, з медичного або навчального закладу, транспортної чи туристичної фірми. День доречний для навчання. Пізнавальні зустрічі, екскурсії, поїздки. Можливі накладки, випадки обману, забудькуватості. До плутанини можуть вести навіть безневинні жарти і добрі наміри.
Лев
Сьогодні Левам краще коритися або потоку подій, або ходу своїх думок і асоціацій. Уява і пам'ять будуть малювати вам різні картини минулого і майбутнього. На цьому тлі день пройде легко і цікаво, важливо лише не робити швидких висновків і відмовитися від імпульсивних дій, так як ваші судження зараз навряд чи вірні. Добре відвідати старих друзів, але не варто розказувати таємниці при них.
Діва
День змушує Дів бути контактнішими, відгукуватися на запрошення або самим ініціювати переговори. Його змістом можуть стати співбесіди, навчальні заходи, наукові дослідження, інформаційні пошуки. Потребує прояснення старе питання. Варто врахувати, що зараз не все очевидно. Ваша і чужа багатослівність може успішно камуфлювати істину. Домовленості і висновки будуть потребувати підтвердження.
Терези
Терезам краще використовувати цю добу для розширення знань, у тому числі, для самоосвіти і практики в іноземній мові. Також, день вдалий для відновлення зв'язків, починаючи від близького кола і закінчуючи контактами по всьому світу. Добре зайнятися старим питанням, пов'язаним з еміграцією, подорожжю, візою, дипломом, науковими та іншими публікаціями, медичним та інформаційним обслуговуванням.
Скорпіон
Скорпіонам варто активніше використовувати інформаційну складову цього дня. Будь-яка інформація буде корисною, навіть якщо має вигляд неперевірених чуток або сумнівних висновків. Можливо, знайдеться щось нове в старих записах, стануть в нагоді колишні зв'язки або новинні канали. Спонукати розібратися в питанні і докопатися до істини вас можуть слова іншої людини, наприклад, дитини, учня або пасії.
Стрілець
Сьогодні Стрільців може чекати не просто діалог, а змагання красномовств. Зірки нагадують, що ерудиція і багатослівність не завжди гарантують успіх, а співрозмовник не дурніший за вас. Важливо не втрачати нитку розмови і не здавати позиції, якщо йдеться про щось важливе, наприклад, про ваш авторитет, репутацію, житло, родину або цінності. Вельми хитким ґрунтом може стати ваше минуле, наприклад, походження.
Козеріг
Козерогам не варто планувати на сьогодні відповідальні заходи і зосереджену роботу, а ось товариськість явно не завадить. Це прекрасна доба для набору додаткової інформації, відновлення прогалин в контактах або знаннях. Можливий надлишок інформації, зате є ймовірність доповнити картину цікавими подробицями. Вдалий момент для зустрічі з колишніми колегами.
Водолій
Цей день активізує інтелектуальні здібності Водоліїв, а також стимулює уяву і пам'ять. Подібний коктейль непоганий для творчого пошуку, інтриги і особистого спілкування, але може нашкодити підрахункам, роботі з документацією, офіційним переговорам, фінансовим справам з-за різних спотворень. Не варто довіряти чужим словами, сьогодні можливе лукавство з боку дітей, друзів, коханих.
Риби
З Рибами сьогодні грає жарт емоційність, помножена на потребу виговоритися. Ви можете дізнатися щось цінне, але і сказати зайве. У важливому випадку всім учасникам ситуації варто взяти паузу, щоб заспокоїтися і знову обдумати свої можливості. Ймовірно, при цьому доведеться копати глибоко, і навіть подумки повернутися в минуле. Не варто приймати рішень у зв'язку з кар'єрою, навчанням, житлом.

#Езотерика #Гороскоп #Астрологія #Зодіак

Related

Цікаво 1224030026312889167

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item