Чому ви досі без хлопця

Одна справа, якщо просто не хочеться, а зовсім інша - коли нема з ким.

Чому ви досі без хлопця
У всіх любов, а у вас перелік найкрасивіших порід кішок на останніх вкладках в Safari? Не можете зрозуміти, чому колишня однокласниця з вічно жирною головою постить фотки з романтичної подорожі до Риму, а вас навіть на каву ніхто не кличе? Час поглянути правді в очі і знайти причину.
Романтичні стосунки з хлопцем - штука складна. На це потрібно витрачати час, сили і нерви. Одна справа, якщо просто не хочеться, а зовсім інша - коли нема з ким.
Давайте розберемося, в чому причина того, що відома пісня "All by myself" стала саундтреком до вашого життя.
Низька самооцінка
Ні, ви не повинна інавгурувати себе президентом краси і дотепності, цілуючись з відображенням у дзеркалі. Але полюбити себе - обов'язкове виконання домашнє завдання.
Низька самооцінка людини говорить про її недооцінювання своїх якостей і сильно впливає на те, як її сприймають у суспільстві. Простіше кажучи, ваша невпевненість у собі помітна іншим людям. Чоловікові не треба бути тонким психологом, щоб зрозуміти, що ви собою незадоволена. Тут і починається квест по вашій свідомості: "що зі мною не так?", "чому я нічого з цим не роблю" і т. д.
До того ж, очевидно, що невпевненість погано позначається як на можливості відточити майстерність флірту, так і відкритися кому-небудь, розповівши про свої почуття.
Як ми це виправимо?
Основне завдання навчитися визначати свої сильні сторони і правильно підносити себе. Зосередьтеся на тому, що вам здається найбільш вдалим у вашій зовнішності і характері і сміливо робіть на цьому акцент.
Завищені вимоги
Повний антонім попередній проблемі. Вам все не так: цей занадто низький, інший курець, у третього один спортзал на розумі, а четвертий занадто голосно сміється з плоских жартів в кінотеатрах. А де ж той самий, ідеальний?
Приготуйтеся, зараз буде неприємно.
Ідеальних немає. Є тільки ваші і не ваші люди. Та й доля навряд чи підкине вам Райана Гослінга з манерами принца Гаррі і розумом Стівена Хокінга. Доведеться шукати найкраще в Серьожі з офісного центру навпроти або ж в Руслані з Тіндера. Навіть не шукати, а налаштовуватися і бачити.
Як ми це виправимо? Відкриємо очі трохи ширше і миримося з тим, що ми теж неідеальні. Круті, само собою, але неідеальні. І нарешті дамо шанс кому-небудь нас закохати.
Ви дуже зайнята
Камон! Ось це вже зовсім брехня. "Одна моя подруга" дуже любить історією про 18-ти годинний робочий день відшивати всіх, хто їй нецікавий. Але це все дурниця.
Побутує легенда про те, що на особливих людей ми завжди зможемо знайти час. Ви ж, звичайно, її на собі поки що не перевірили, адже працюєте 20 годин на добу, але коли дзвонить подружка і кличе на апероль - робочий день потрібно відразу закінчувати. Раптово. Та ж історія і з мамою, яка кличе на каву. Так може вистачить розповідати, що в перервах між роботою ви тільки їсте і спите?
Як ми це виправимо? Наступного разу спробуйте все-таки дати ствердну відповідь на озвучене запрошення. А раптом він виявиться "тим самим"?
Ви не знайомитеся
Один з найбільш важких випадків. Є категорія людей, яким чужі будь-які "нові" люди. Ви можете відшити п'яного денсера в барі без всякого жалю і не залишити номер тому страшненькому сусідові, але якщо ви сахаєтеся від усіх на світі - це проблема.
Немає нічого поганого в тому, що ви обираєте. Але вибір - це не ігнорування. Пам'ятайте про це.
Як ми це виправимо? Встановіть на телефон додаток для знайомств і вибирайте з розумом. Головне - не бійтеся комусь відповісти або побачитися з "людиною з інтернету" лицем до лиця. В сенсі по-справжньому.
Ви не готова
Можливо, ви переживаєте болісний розрив або, наприклад, любите колишнього. В такому випадку, хлопець зараз вам не потрібен. Якщо в телеграмі вам досі приходять смішні стікери від колишнього коханого, а на інших чоловіків у вас почалася дивна алергія, не потрібно взагалі задаватися питанням "чому". Просто ви ще не готові.
Як ми це виправимо? Дайте собі час на каву з подружками, п'ятничні танці до ранку і "страдницький" настрій. Обережно: цей період може бути дуже тривалим. Ліки від нього називають часом.

Related

Цікаво 8195340755808273052

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item