Експерт про Зеленського: у нього немає логічних і простих зв'язків в голові

Експерт про Зеленського: у нього немає логічних і простих зв'язків в голові
Головною проблемою кандидата в президенти України, коміка Володимира Зеленського, крім проявів "дикого популізму", є відсутність критичного мислення і повне нерозуміння принципів управління державою. Про це написав у своєму Facebook фінансовий аналітик, фахівець відділу продажів DragonCapital Сергій Фурса, передає Newsone.ua.
Як приклад він розібрав недавню заяву команди Зеленського про нібито знайдену можливость збільшити зарплати вчителям до еквівалента 4 тисяч доларів.
"Проблема тут не в популізмі, хоча це приклад дикого популізму. Проблема в критичному мисленні і його відсутність у кандидата. Йому кажуть, що треба всього 200 млн доларів на рік, щоб ощасливити всіх вчителів країни - і він радісно киває. Хоча в його голові повинні були з'явиться питання "чому так мало". Тому що 200 млн доларів на рік і 2 млрд доларів в місяць - це цифри абсолютно різного порядку. Але для його голови немає ніяких проблем з тим, що "всього 200 млн доларів" і "всім буде щастя ". І це основна проблема. Більша, навіть ніж Коломойський. Кандидат взагалі нічого не розуміє. І радісно киває ", - написав Фурса.
За його словами, Володимир Зеленський мало того, що не володіє інформацією і розумінням в питанні управління державою - він навіть не намагається в цьому розібратися.
"Він взагалі не уявляє собі масштаб, порядок цифр. У нього немає логічних і простих зв'язків в голові. А значить в цю голову можна вкласти все, що завгодно. І він не буде обтяжувати себе перевіркою. Або навіть спробою зрозуміти. Тому що відразу все зрозуміти неможливо. В університеті на лекції вважається, що якщо студенту дають більше 30% нового матеріалу, він його не сприйме. А в цій голові немає нічого, пов'язаного з держуправлінням. І кейс з учителями це доводить. А потім прийде Коломойський і скаже, що ... Та все що завгодно скаже. І наш герой кивне. Адже він не буде вникати. Ніколи. А потім ми всі будемо за це платити ", - підкреслив експерт.
Він зазначив, що причина такої поведінки Зеленського в тому, що він ніколи не цікавився реальним суспільно-політичним життям країни.
"Коли тобі завжди було все одно, коли ти ніколи не брав участі в суспільному житті, коли тебе цікавила тільки зовнішня сторона політики, адже там зручно жартувати над політиками, то ти не можеш взяти і все вивчити за пару місяців. Паралельно ще знімаючи серіал. Ти нічого не розумієш. І ти ховаєшся від журналістів саме з цієї причини ", - пояснив аналітик.
На його думку, в цьому випадку Зеленському могли б допомогти цінності, але і тут він ніколи не був сильний.
"Ти ніколи не показував, що твої цінності відповідають не цінностям "малороса", а цінностям українця, що йде в Європу. Адже з такими цінностями не жартують про Майдан і про ебонітові палички, а виходять на Майдан. Але кандидат не виходив. Кандидат жартував. І паралельно збирав жлобську колекцію дорогих годинників. А значить і тут нам нічого хорошого чекати не доводиться. Але вірити можна. Біда тільки, що поруч з вірою завжди немає критичного мислення. А воно нам дуже потрібно ", - резюмував Сергій Фурса.

Related

Політика 5011646296820665232

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item