Сексуальне задоволення жінки

Сексуальне задоволення жінки
Більшість з нас швидше за все думають, що чоловіки більш досвідчені в сексуальних відносинах ніж жінки. Що цікаво, це зовсім не так.

Сексуально неписьменних чоловіків не менше ніж їх побратимів по "нещастю" - жінок. Мало хто з чоловіків має "уроджений" дар мега- коханця, та й набутий досвід дається чоловікам не завжди, навіть велика кількість статевих партнерок зовсім не є показником сексуальної мудрості та вміння чоловіки. А що вже в такому випадку представляють із себе початківці на цьому терені молоді молодики й говорити не доводитися.

Хто ж винен, запитаєте ви. Як завжди звалити всю провину на одного буде не вірно. Швидше, велика відповідальність за сексуальну безграмотність чоловіка лежить саме на жінці. Жінки, найчастіше, бажаючи принести задоволення своєму чоловікові імітують насолоду, якого і близько немає, тим самим завдаючи шкоду і собі і впадающему в оману чоловікові.

Складність ситуації полягає в тому, що жінка залишається сексуально незадоволеною, що не осягнувши справжньої насолоди від інтимної близькості, а й чоловік складає для себе невірні поняття про потреби жінки і про сексуальну поведінку в цілому. Складається незаперечний висновок - сексуальне задоволення жінки знаходиться в руках самої жінки. Якщо коханець не відповідає вашим вимогам не треба поспішати міняти його на іншого, займіться краще його любовним освітою, тим самим ви зробите добре і собі і своєму коханому. Приступаючи до своїх "лекціям" будьте пильні і делікатні, адже чоловіки щодо сексу дуже недовірливі і ранимі.

Діючи занадто різко він може сприйняти ваші поради як камінь у свій город, порахувавши, що ви його дорікаєте в сексуальної безграмотності і ніби він нічого не вміє. У цьому плані варто вдатися до легкої хитринкою, а не рубати з плеча.

Наприклад, часто чоловік нав'язливо цікавиться чи наступив у партнерки оргазм чи ні. Добре, якщо її відповіддю буде "так" і не фальшиве, а справжнє. Але якщо насправді оргазму не настало, не варто говорити це страшне для чоловіка "ні", просто натякни йому, що оргазм - це не найголовніше, що доставляються їм ласки тобі доставляють не менше задоволення, а подібні питання тільки відволікають. Як правило, після подібного діалогу подібні дурні питання припиняться.



Завданням по складніше буде позбавити чоловіка від сформованих стереотипів сексуальної поведінки, яке як правило складається з інструкцій, даних некомпетентними порадниками, після перегляду дешевих порнофільмів, або прочитання поверхневої літератури. Також на невірне поведінка чоловіка може вплинути поведінка його попередніх сексуальних подруг. Один з перевірених спосіб коректування сексуальної поведінки в такому випадку буде пропозиція освоїти якийсь цікавий і новий спосіб досягнення задоволення, приступивши до якого ти починаєш поступово відкривати себе партнеру і навпаки.

Діючи таким чином, з урахуванням того, що чоловік має бажання принести задоволення своїй коханій жінці, а жінка буде терплячою і делікатною, то секс навіть з недосвідченим коли то коханцем стане незабутній і принесе чимало задоволення обом.

Related

Цікаво 5852065175409224502

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item