Якби не Бігус, ніколи б не дізналися про "переписки Гладковського" - Холодницький

Якби не Бігус, ніколи б не дізналися про "переписки Гладковського" - Холодницький

Національне антикорупційне бюро й надалі ховало б матеріали про розкрадання в Оборонпромі, якби за нього не взялися журналісти "Наших грошей".

Про це сказав керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький в інтерв'ю "Цензору".
"Ніхто з прокурорів САП не знав про передачу оприлюднених Бігусом матеріалів спілкування Рогози та Жукова з співробітниками НАБУ. Заявляю офіційно: НАБУ незаконно умисно приховало від САП матеріали розслідування. Умисно чи ні – це встановить ДБР, провадження вже зареєстроване. Ми надамо повну підтримку у цьому питанні. Я категорично стверджую, що якби не Bihus.info, ми про це не дізналися б ніколи.
Директор НАБУ на своєму брифінгу брехав, що він не мав усієї справи, а були тільки окремі матеріали. Власне НАБУ і створене для того, щоб окремі матеріали перетворювати у справи", - наголосив Холодницький.
Національне антикорупційне бюро ще 2017 року отримало переписку сина екс-заступника секретаря РНБО Олега Гладковського Ігоря, підприємців Віталія Жукова, Андрія Рогози та інших фігурантів корупційних схем Укроборонпрому. Антикорупціонери "ховали" провадження за гроші, з'ясували журналісти.

Related

Політика 5460330877580896809

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item