В чому секрет успішних, багатих і відомих людей? Такі люди мають одну відмінну рису

Роби трохи більше, ніж зазвичай і ти обов'язково доб'єшся успіху.

В чому секрет успішних, багатих і відомих людей? Такі люди мають одну відмінну рису
Культурист, актор, підприємець, політик і 38-й губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер говорив: «Першим завжди здається розум, а не тіло. Секрет в тому, щоб змусити свій мозок працювати на тебе, а не проти тебе.»
Як швидше досягти бажаного?
Найвідоміші особистості володіють однією цікавою і чудовою рисою. Вони не знають своєї межі і розширюють її раз за разом. Справа в тому, що переможці роблять трохи більше за інших і самих себе вчорашніх. Коли робиш кроки ширше, ніж інші, то обганяєш всіх і приходиш першим.
Мало хто використовує свої сили і здібності повною мірою. В кожній людині є достатній потенціал, який вона навіть не пробує використати. Всі намагаються зберегти сили для кращих днів. Як тільки трохи втомлюються, то йдуть відпочивати.
Більшість людей працюють мало. Вони не хочуть втомитися або зробити більше, ніж інші. Але саме в цьому криється сильна риса переможців. Йти далі тоді, коли інші сидять на черговому перевалі і жаліють себе.
Головний герой фантастичного фільму «Гаттака» мріяв полетіти в космос, незважаючи на всі заборони і погане здоров'я. Він належав до непридатних, які народилися поза генетичною пробіркою.
У дитинстві він тренувався зі своїм здоровим братом, намагаючись проплисти якомога далі в океані. Він завжди програвав, але врешті-решт переміг брата. Він повідав секрет своєї перемоги: «Хочеш зрозуміти, як я це роблю? Все дуже просто - я не бережу сили на зворотний шлях.» Герой домігся свого і полетів у космос, як і мріяв. Хоча у нього не було шансів при народженні.
Як бути успішним?
Роби трохи більше, ніж зазвичай. Ця звичка буде грати проти тебе, адже буде важче жити. Завжди роби з невеликим запасом і трохи більше. Роби більше, ніж очікують інші і ти сам. Коли всі припиняють, ти пробуй. Роби на один підхід більше, на одну годину довше і на одну спробу більше. Роби краще, ніж інші, навіть якщо буде важко. Вироби звичку прагнути до кращого.
Легендарний Арнольд Шварценеггер дуже точно помітив: «Ти можеш сказати, що в тебе погана генетика, поганий обмін речовин, а можеш просто підняти свою дупу з дивана і почати працювати над собою, задатися метою і вірити в себе. В цьому випадку ти обов'язково доб'єшся успіху»

Related

Цікаво 1165740348374841272

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item