На Донбасі від кулі снайпера загинув медик

На Донбасі від кулі снайпера загинув медик
На Донбасі загинув медик Маркевич Володимир Михайлович

Обстріл стався поблизу населеного пункту Новомихайлівка. Від кулі снайпера загинув старший бойовий медик Володимир Маркевич.

 
Під час ворожого снайперського обстрілу в зоні проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі загинув старший бойовий медик. Про це в суботу, 23 березня, повідомляє 24 ОМБр імені Короля Данила на сторінці у Facebook.
 
Відзначається, що обстріл стався поблизу населеного пункту Новомихайлівка. Противник здійснив три постріли зі снайперської гвинтівки калібру 12,7 мм.
 
Одна з ворожих куль пробила захисну стінку укриття і смертельно поранила старшого бойового медика Маркевича Володимира Михайловича.
 
"Володимир Михайлович народився 05.02.1971 року, проживав у Львівській області, Миколаївському районі, селищі Розділ. На службі в "Королівській бригаді" перебував із квітня 2018 року. Без батька залишився 22-річний син Кирило", - розповіли у прес-службі бригади .
 
 
Нагадаємо, за минулу добу на Донбасі було вбито одного військового, один отримав поранення. Днем раніше на Донбасі також загинув один військовий, двоє були поранені.

Related

Події в Україні 8268500608381369709

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item