Поліцейського засудили до довічного ув'язнення

Поліцейського засудили до довічного ув'язнення

У Дніпрі керівника одного з підрозділів поліції особливого призначення засудили до довічного ув'язнення. Таке рішення виніс Самарський районний суд міста. 

Поліцейського було визнано винним у цілій низці злочинів, у тому числі, у вбивстві, які були скоєні у липні 2014 року, повідомили у прес-службі обласної прокуратури.
"Поліцейський проживав у квартирі, де йому належала тільки одна кімната. Решта жінці та її дочці. Чоловік вирішив продати свою частину нерухомості, однак не зміг домовиться зі своїми співмешканками", - розповіли в прокуратурі.
Коли погрози сусіда на жінок не подіяли, зловмисник покликав на допомогу чотирьох своїх підлеглих.
"Намагаючись змусити співмешканок піти на поступки, поліцейські спочатку просто погрожували, проте потім обвинувачений наступив одній з них ногою на шию і завдав кілька ударів по голові. На крики жінок про допомогу до під'їзду підійшли двоє перехожих, які стали вимагати пред'явити документи, погрожуючи викликати правоохоронців. У свою чергу обвинувачений дістав з кишені пістолет і вистрілив одному з них в голову, у результаті чого той помер", - додали у відомстві.
Ще один співучасник злочину отримав 3 роки позбавлення волі з іспитовим терміном 1 рік. Інші троє приятелів, що приймали участь у скоєнні злочину, – учасники АТО – підпадають під дію Закону України "Про амністію", а тому звільнені від відбування покарання.
У Дніпрі вбивцю двох поліцейських, екс-торнадівця 36-річного Олександра Пугачова засудили до довічного ув'язнення з конфіскацією майна.

Related

Гаряча новина 2380279607784885705

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item