Зеленський розповів, як діятиме з Путіним і Донбасом

Зеленський розповів, як діятиме з Путіним і Донбасом
Зеленський: "Маємо достукатися до кожного українця"

Кандидат у президенти Володимир Зеленський готовий до перемовин з президентом РФ Володимиром Путіним.
"Війна з Росією. Тому з РФ треба говорити. Мають бути переговори і дипломатичний формат перемовин з РФ у присутності представників Заходу", - заявив Зеленський в інтерв'ю телеканалу "Україна".
"Жертвувати територіями і людьми ми не будемо ніколи. Цілісність України має бути константою (математичний термін, величина, значення якої не змінюється - ред.)", - додав він на питання, чим готовий пожертвувати.
Зеленський заявив, що в Європі багато хто хоче допомагати Україні.
"Усі розуміють, що зараз головна задача - не просто зупинити війну, а зробити перші кроки - припинити стрілянину. Для цього є Мінські угоди, треба продовжувати мінський процес. Але усі згодні - ці мінський формат треба реформувати", - заявив Зеленський.
На вирішення питання щодо припинення вогню "ми не можемо дозволити собі якийсь довгий процес", додав він.
За його словами, також має бути розпочато "інформаційну війну, в якій ми маємо бути переможцями".
"Маємо достукатися до кожного українця, що живе на окупованих територіях, не просто їм щось пообіцяти, а відновити стосунки. ... Почати платити пенсії людям, які живуть там (на окупованих територіях - ред.), говорити їм, що вам запудрили мізки, що ми вас чекаємо, любимо, усіх переможемо, скоро стрілянина закінчиться, ви повернетеся у склад України, усі окуповані території", - сказав Зеленський.
Команда кандидата в президенти Володимира Зеленського представила виборцям програму по боротьбі з корупцією, якою той має намір керуватися в разі обрання на вищий державний пост країни.

Related

Політика 2977734843028659952

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item