Ракетний комплекс Нептун пройде нові випробування

Ракетний комплекс Нептун пройде нові випробування
Запуск ракети Нептун

Крилата ракета Нептун повинна стати одним з головних ударних комплексів, який забезпечить захист узбережжя Чорного і Азовського морів.

Наступний етап випробувань мобільного комплексу крилатих ракет Нептун планується на травень 2019 року. Про це сказав генеральний конструктор КБ Луч Олег Коростильов під час робочої наради із секретарем Ради національної безпеки і оборони Олександром Турчиновим, повідомляє прес-служба РНБО в п'ятницю, 19 квітня.
Під час наради обговорювалися питання підготовки мобільного комплексу крилатих ракет до нових випробувань, і заходи, необхідні для підготовки до їхнього серійного виробництва.
"Мобільний комплекс крилатих ракет Нептун, який може знищувати морські і наземні цілі, після закінчення всіх випробувань і прийняття на озброєння, повинен стати одним з головних ударних комплексів, який забезпечить захист узбережжя Чорного та Азовського морів", - зазначив Турчинов.
Нагадаємо, 5 квітня військові провели випробування крилатої ракети Нептун на полігоні в Одеській області. Незабаром після цього стали відомі основні характеристики ракетного комплексу Нептун. Зокрема, дальність польоту ракети складає до 300 км.

Related

Події в Україні 1241100523737361734

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item