Представник Зеленського допомагав скасувати заборону на в'їзд актору зі "Сватів", який схвалює анексію Криму

Офіційний уповноважений представник кандидата Володимира Зеленського, адвокатСергій Кальченко допоміг російському актору Федору Добронравову у суді скасувати заборону на в'їзд в Україну.


Представник Зеленського допомагав скасувати заборону на в'їзд актору зі "Сватів", який схвалює анексію Криму
Адвокат Сергій Кальченко, який допоміг скасувати заборону на в’їзд актору зі "Сватів" Федору Добронравову – уповноважений представник Зеленського у ЦВК.
Журналісти "Схеми: корупція в деталях" виявили: Кальченко, який від імені ТОВ "Кіноквартал" вів юридичний супровід у справі про оскарження постанови про заборону Добронравову на в'їзд, а також демонстрацію фільмів за його участі – це єдиний уповноважений представник Зеленського у Центральній виборчій комісії з правом дорадчого голосу.
Сам юрист працює у столичній фірмі Hillmont Partners.
Ще один партнер Hillmont Partners Вадим Галайчук – довірена особою кандидата Зеленського.
26 березня торік суддя Окружного адміністративного суду Києва Володимир Келебердазадовольнив адміністративний позов про визнання протиправними дії Служби безпеки України щодо заборони в'їзду в Україну Добронравову.
У листопаді 2017-го СБУ заборонила Добронравову в'їзд в Україну на 3 роки.
За даними спецслужб, росіянин робив антиукраїнські публічні заяви, в яких, зокрема, підтримував анексію Криму Росією, також неодноразово відвідував Крим із порушенням встановленого українським законом порядку.
У квітні 2019-го Добронравов знову виступив в анексованому Криму двічі. Російський актор 10 квітня грав на сцені театру в анексованому Севастополі.
У березні 2014-го Росія анексувала Крим. Від літа того ж року збройні сили РФ беруть безпосередню участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі.
Результатом російської агресії проти України є близько 13 тис. вбитих, 30 тис. поранених, 1,5 млн переселенців.

Related

Політика 172210454766922195

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item