Як зробити Instagram популярним без грошей

Дотримуючись порад, ви зможете розкрутити свій Instagram зовсім безкоштовно.

Як зробити Instagram популярним без грошей

Барвисті і цікаві картинки — візитна картка будь-якого Instagram-аккаунта. Але щоб розкрутити свій профіль — цього дуже мало. Потрібно навчитися деяким хитрощам ведення блогу, які допоможуть збільшити цільову аудиторію в кілька разів.
Не забувайте ставити хештеги. Вони допоможуть збільшити кількість передплатників: #instafollow, #l4l (Like for like), #tagforlikes і #followback.
Відзначайте (лайкайте), як можна більше. На кожні 100 лайків, поставлених випадковим фотографій, ви отримаєте в середньому 6 нових шанувальників. Будьте щедрими на лайки і коментарі — це найпростіший спосіб залучити нових шанувальників.
Проводьте конкурси, ставте питання, закличте до дії. Найпростіший спосіб зробити це — опублікувати тематичну картинку або фото і попросити людей поставити лайк, щоб взяти участь. А також попросіть людей написати в коментарях свою думку про вашу фотографію. Не соромтеся у своїх постах просити ставити лайки. Як показала практика, такі публікації отримують позначок «подобається» на 89% більше.
Питання підписникам — відмінний спосіб налагодити контакт з цільовою аудиторією. Почніть просувати профіль на своїх сторінках у соціальних мережах. Напишіть, про що ваш блог, чому людям варто його читати і запросіть приєднатися. Запросіть друзів із Facebook підписатися на вас.
Активність по днях і годинах. Дослідження показали, що найкраще постити о 2 годині дня і о 5 годині вечора. Публікуйте навіть у неділю. Саме в цей день люди мало викладають фотографії, тому ваш пост побачить максимальна кількість людей. Також пам'ятайте, що серед тижня публікації отримують більше уваги і лайків, а значить обов'язково виставить пост цієї середи.
Підписуйтеся на людей, які ставлять популярні хештеги (#followme, #likeforlike). Практика показує, що багато з них підпишуться на вас у відповідь. Однак пам'ятайте, що важлива якість, а не кількість. Треба промоніторити свій профіль і залишити тільки красиві і якісні фото. Краще залишити одну, але дуже класну фотку, навчіться користуватися фільтрами.
Заповніть повністю розділ з особистою інформацією. Доповніть її відповідними словами і хештегом, а також вкажіть посилання на свій сайт. Але запам'ятайте: ніякого спаму! Інакше шанувальники втратять інтерес до вашого профілю.
Як зробити Instagram популярним без грошей.
Важлива послідовність. Подумайте, для кого і навіщо ви це робите. Чим чіткіше ви зможете відповісти на ці питання, тим швидше зможете залучити потрібну аудиторію. Звідси і частота і планування постів. Може здатися, що чим частіше миготять фото, тим байдужішими себе ведуть шанувальники. Але згідно з програмою Union Metrics, між частотою розміщення публікацій та активністю аудиторії немає ніякого взаємозв'язку. Принаймні негативною.
Плануйте публікації за допомогою програми Later. Підготуйте матеріали і тільки потім починайте заповнювати свою стрічку. Наприклад, пишіть пости на кілька днів вперед, а потім поступово публікуйте їх. Графік заповнення Інстаграм допоможе вам не відходити від основної тематики блогу.
Виставте геолокацію. Це буде особливо корисно, якщо ви ведете Instagram компанії. Так у вас з'явиться можливість залучити нових шанувальників-сусідів.
Робота з блогерами. Домовтеся з популярним блогером про рекламу вашого профілю або товару. Так інформація про вас швидше розлетиться мережею.
Подумайте про колірне оформлення. Дослідження показали, що зображення синього кольору отримують на 24% більше лайків, ніж помаранчевого або червоного. Викладіть що-небудь синє, і самі побачите!
Частіше пишіть слово «коментар» в постах. Це стимулює ваших шанувальників ділитися своєю думкою і охоче вступати в обговорювання. Також викладайте фото, де видно обличчя, "живі" фотографії. Згідно з дослідженнями, такі публікації на 35% популярніші інших. Відзначайте на фото людей. Ваш пост побачать ще і друзі друзів. Відзначайте людей навіть у сторіз.
Частіше знімайте і викладайте історії. Поділіться своїми переживаннями й думками, так ви завоюєте їх довіру і налагодите контакт. Тільки пам'ятайте, що пост повинен бути емоційним і яскравим, а не соплі в цукрі.
Будьте активною в профілях зі схожою тематикою. Особливо, якщо ви ведете бізнес-профіль. Спілкуйтеся в коментарях, ставте питання і дайте про себе знати впливовим користувачам. Співпрацюйте з іншими користувачами. Знайдіть акаунти з такою ж кількістю шанувальників і запропонуйте їх власникам влаштувати спільну акцію. Це допоможе вам та вашим партнерам завоювати аудиторію і привернути до себе увагу нових людей.
Як зробити Instagram популярним без грошей.

Related

Технології 8235124094806834020

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item