Радника Мангера затримали на хабарі в $30 тисяч

Радника Мангера затримали на хабарі в $30 тисяч
Затримання хабарника в Херсонській області

Вимагач отримав гроші за сприяння у виділенні трьох земельних ділянок на території села Щасливцеве.

У Херсонській області правоохоронці викрили на хабарі директора комунального закладу Пансіонат Арабатська стрілка, який є радником голови Херсонської облради Владислава Мангера. Про це напередодні повідомила військова прокуратура Південного регіону.
"Встановлено, що вказаний чиновник, попередньо змовившись із службовими особами Щасливцевської сільської ради Генічеського району Херсонської області, вимагав та отримав від громадянина неправомірну вигоду в розмірі 30 тисяч доларів США", - йдеться в повідомленні.
Зазначається, що кошти вимагач отримав за сприяння у виділенні трьох земельних ділянок на території села Щасливцеве.
Прокуратура готує зазначеній особі повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтею про прийняття пропозиції, обіцянки або отримання неправомірної вигоди посадовою особою (ч.4 ст.368 КК України) і клопотання до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Підозрюваному загрожує позбавлення волі терміном від восьми до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до трьох років з конфіскацією майна.
Раніше генпрокурор Юрій Луценко повідомив про затримання групи зловмисників, які намагалися отримати від бізнесмена 500 тисяч доларів за виділення йому в користування 100 га земельної ділянки.
Також стало відомо, що суддю Госпсуду Сумської області затримали під час отримання хабара в розмірі чотирьох тисяч доларів.

Related

Гаряча новина 1246060919288442375

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item