Євросоюз ще на пів року продовжив секторальні санкції проти Росії

Євросоюз ще на пів року продовжив секторальні санкції проти Росії
ЄС продовжив на пів року секторальні економічні санкції проти Росії через агресію в Україні - тепер вони діятимуть до 31 січня 2020 року.
Таке рішення ухвалили лідери країн-членів ЄС.
Зазначається, що зняття цих санкцій можливе лише у випадку повного виконання Мінських домовленостей.
The EU remains steadfast in its commitment to 🇺🇦 Ukraine’s sovereignty & territorial integrity 5 years after Russia’s illegal annexation of & . EU leaders just agreed to extend economic sanctions against Russia for another 6 months . More 👇
Про це говорять 85 осіб
Секторальні економічні санкції, зокрема, обмежують доступ певних банків і компаній РФ до первинних і вторинних ринків капіталу в ЄС.
Санкції також накладають заборону на експорт і імпорт у торгівлі озброєннями та встановлюють заборону на експорт товарів подвійного призначення для військового використання або для військових кінцевих отримувачів у РФ.
Крім цього, вони обмежують доступ Росії до певних технологій і послуг, які можуть бути використані у видобуванні нафти і пошуку її покладів.
Нагадаємо:

  • 20 червня Рада ЄС ухвалила рішення продовжити "кримські санкції" ще на один рік.
  • Обмежувальні заходи застосовуються до осіб та компаній, які розташовані у ЄС.
  • Санкції ЄС включають заборону на імпорт до ЄС товарів з Криму і Севастополя; інвестиції в Крим чи Севастополь; туристичні послуги в Криму та Севастополі, зокрема, європейські круїзні лайнери не можуть заходити в кримські порти; експорт певних товарів та технологій до Криму, зокрема, у сфері транспорту, телекомунікацій та енергетики.

Related

Події у світі 8729790025990487355

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item