Канада продовжила заборону на в'їзд іноземцям

Канада продовжила заборону на в'їзд іноземцям
Канада продовжила заборону на в'їзд іноземців до 31 липня

Під заборону не потрапляють дипломати, іноземні студенти, деякі категорії сезонних працівників і найближчі родичі громадян Канади.


Заборона на в'їзд іноземних громадян в Канаду заборонений як мінімум до 31 липня. Про це у вівторок, 30 червня, повідомляє РИА Новости з посиланням на заяву представника Агентства прикордонної служби Канади Ребекки Пурди.
 
Вона заявила, що заборона на в'їзд іноземних громадян в Канаду був продовжений як мінімум до 31 липня "з міркувань охорони громадського здоров'я".
 
Уточнюється, що це обмеження в країні вводилося спочатку 16 березня в рамках боротьби з поширенням коронавірусної інфекції.
 
Також, влада Канади продовжує до 31 серпня дію строгих вимог щодо самоізоляції для в'їжджаючих в країну. Порушення карантину може загрожувати штрафом до 750 тисяч канадських доларів (551,5 тисяч доларів США) або шестимісячним тюремним ув'язненням. У тому випадку, якщо порушення самоізоляції ставить під загрозу життя іншої людини, штраф може збільшитися до мільйона канадських доларів (735,4 тисяч доларів США), а тюремне ув'язнення до трьох років.
 
За останніми даними, число заражених COVID-19 в Канаді досягла 103 918 осіб. Померли 8 566 пацієнтів, вилікувалися понад 67 178 хворих.
 
Раніше президент України Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо провели телефонну розмову і обговорили спрощення візового режиму між країнами.

Related

Події у світі 1499310297382752393

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item