Магічні точки на долоні: зникне головний біль і навіть депресія

Натисніть на ці точки на долоні — і результати вас дуже вразять!

Магічні точки на долоні: зникне головний біль і навіть депресія
Вас мучить біль або інші проблеми зі здоров'ям? Не тягніться за таблетками, а краще зверніть увагу на свої руки — в них криється секрет здоров'я і відмінного самопочуття, пише The WAU.
На руках розташована певна кількість активних точок, і якщо правильно натиснути на потрібну точку і почекати 5 секунд, ефект не змусить себе чекати. Розберімося, що саме можна вилікувати завдяки цим точкам і де вони знаходяться.
#1 Основа великого пальця
Натиснувши на цю точку, ви можете вирішити проблему з кашлем, дихальною недостатністю, а також поліпшити функцію щитовидної залози.
#2 Великий палець
Точка на великому пальці регулює роботу шлунку та селезінки, а також може зменшити депресію і занепокоєння. Тому, якщо ви відчуваєте емоційний стрес або якщо у вас біль в животі, головні болі або проблеми зі шкірою, натисніть на кінчик великого пальця. Це допоможе вам відновити рівновагу.
#3 Вказівний палець
Ця точка може допомогти, якщо у вас проблеми з нирками та сечовим міхуром. Якщо ви відчуваєте страх, розгубленість або розчарування, тисніть на середину першої фаланги вказівного пальця. Вона ж допоможе усунути біль у м'язах та спині, печію і зубний біль.
#4 Середній палець
Ця точка може допомогти в регуляції роботи печінки та жовчного міхура. Якщо ви відчуваєте себе нерішучим або дратівливим, ви можете поліпшити свій настрій, натискаючи на неї не менше 5 секунд. Крім того, це дуже корисно для поліпшення кровообігу і зору, а також для полегшення мігрені та менструальних болів.
#5 Безіменний палець
Ви можете стимулювати функцію легенів і товстої кишки, натиснувши на цю точку. Крім того, так ви позбавитеся від негативу і відторгнення. Якщо у вас проблеми з травленням, диханням або шкірні захворювання, тисніть на основу безіменного пальця.
#6 Мізинець
Ця точка регулює роботу серця і тонкої кишки, і тиск на неї допоможе при здутті живота, проблеми з серцем, болі в горлі і в суглобах. Натискання на неї підвищить вашу впевненість у собі та позбавить від хвилювання і страху.
#7 Нижня частина долоні
Натискання на цю точку допоможе вам вирішити проблеми з зайвою вагою, а також допоможе контролювати рівень цукру в крові.
#8 Центр долоні
Натискання на цю точку допоможе вам зменшити біль або спазми у шлунку.
#9 М'ясиста частина долоні
Ця точка відповідає за роботу серця та ендокринну систему. Натискання на неї врівноважить гормони та допоможе уникнути проблем з серцем.
Корисною буде не тільки стимуляція окремих точок на долонях і пальцях, але і масаж рук в цілому. Він допоможе поліпшити кровообіг, відновити втрачену енергію. Якщо робити це регулярно, ви швидко помітите поліпшення свого самопочуття.

Related

Здоров'я 1967983911483844234

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item