Гороскоп на 17 липня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 17 липня 2019 року.


Овен
На цей день Овнам краще не будувати точних планів. Вранці не варто чекати припливу енергії, навпаки, вас може відвідати не властивий вам песимізм. Друга половина дня змусить працювати вашу думку, принесе нову мотивацію і підкаже оригінальний хід, але не все піде гладко. Можливі непередбачені пригоди, матеріальні втрати, круті повороти в справах, творчості чи у відносинах з друзями.
Телець
Вранці Тельці схильні поводитися розсудливо, а ось у другій половині доби здатні різко змінити стиль дій. Багатьом Тельцям захочеться новизни, гострих відчуттів, продовження хвилюючого експерименту. Зірки нагадують, що зараз ви в зоні ризику, особливо, якщо народжені в квітні. Небезпечні конфлікти. Не завадять заходи безпеки при роботі з технікою, електрикою, новим обладнанням.
Близнюки
Близнюки можуть розраховувати на більш динамічний розвиток подій у другій половині дня. Саме в цей час спостерігається вихід із скрутного становища. Можливо, ви зв'яжетеся зі старими знайомими чи підете забутим маршрутом. Варто врахувати, що жоден сценарій не обійдеться без сюрпризу і не гарантує стовідсоткового швидкого ефекту. Можливі несподіванки в будь-яких справах, контактах, поїздках.
Рак
Сьогоднішні події навряд чи зроблять життя Раків простішим і спокійнішим. Можливий нестандартний випадок, аврал, новий сигнал тривоги. Можна займатися реорганізацією справ, але не варто давати їм хід на постійній основі: починання цього дня не обіцяють стабільності, будь-які авантюри погано позначаться на майбутньому. Варто подумати, перш ніж звертатися за допомогою до друзів або приймати від них пропозицію про підтримку.
Лев
Вранці Левам варто берегти здоров'я, займатися рутиною і не піддаватися зневірі. У другій половині доби зросте ризик конфлікту, суперечки, конкуренції, в тому числі, з друзями та ріднею. Навіть якщо розбіжності виникли з чужої подачі, зірки радять вам стежити за своєю поведінкою: ви ризикуєте підлити масла у вогонь своєю реакцією, а причиною зіткнення можуть бути сказані раніше слова.
Діва
Друга половина дня дасть Дівам можливість діяти. Перед багатьма Дівами виникне оригінальне завдання, вирішувати яке їм доведеться нестандартними засобами. Можливо, вам нарешті випаде шанс перевірити свої навички в незвичайній справі або заповнити прогалини в освіті. Можливі клопоти, пов'язані зі здоров'ям або вихованцями. При будь-яких роботах не зашкодить дотримання техніки безпеки.
Терези
Терезам сьогодні не варто спокушатися уявною простотою розв'язання задачі. Якщо вам здалося, що ви знайшли дотепний креативний спосіб вибратися із замкнутого кола, це лише половина справи. Будь-який варіант буде мати недоліки, які вам доведеться нейтралізувати. Не у всіх випадках допоможуть гроші і дружні зв'язки. Важливо уникати авантюр, щоб до вже існуючих проблем не додати нові.
Скорпіон
У другій половині дня Скорпіони можуть зіткнутися з сюрпризом у власному домі, в сім'ї або близькому дружньому колі. Не виключені несподіванки і в діловій сфері. Зросте ймовірність конфліктних ситуацій, здатних незабаром вплинути на досягнення вами мети. Зірки радять бути далекогляднішими і не створювати підґрунтя для сварок з тими, хто може бути другом і союзником, а може і зіпсувати вам життя.
Стрілець
Сьогодні Стрільці знайдуть оригінальний варіант вирішення проблеми, нічого не вигадуючи, з нуля. Швидше за все, вам допоможуть старі ідеї, знайомі методи, колишні зв'язки чи знадобиться знайомий маршрут. Можливо, прийдуть новини від людей, яких ви давно не бачили, або ви випадково зіткнетеся з ними. Не самою спокійною буде друга половина дня: зросте ризик несподіваних пригод, аварій, конфліктів.
Козеріг
Сьогодні зірки настійно рекомендують Козерогам скасувати заходи і знизити активність. Початок дня краще провести в енергозберігаючому або відновлювальному режимі. Найважливіше — не піддатися оманливому негативному настрою. У другій половині доби бажано поставити собі заборону на будь-які авантюри і всіляко стримувати свої випадкові імпульси: нічого доброго зі спонтанної ініціативи не вийде.
Водолій
Водоліям варто реалістичніше оцінити свої сили і розібратися в бажаннях, інакше у другій половині дня неминучий промах, можлива нервозність, не виключена невдача, травма. Провести день в спокої не вдасться. Важливо уникати зайвої гарячності в дискусіях, а неминучий назрілий спір не перетворювати на гострий конфлікт. Не найкращий час для ініціатив, домашніх і ділових перетворень, початку співпраці.
Риби
Сьогодні зірки рекомендують Рибам черпати все можливе з колективного досвіду, але робити це дистанційно. Небажано брати безпосередню особисту участь у масових акціях, активно залучатися в чужі експерименти, а також втручатися у вирішення проблем інших людей, особливо, іноземців та іногородніх. Краще почекати з поїздкою, угодою, виходом на нове місце роботи, зверненням в сервіс.

Related

Цікаво 3342891650136088913

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item