У монастирі знайшли еротичну поему, написану 700 років тому

У монастирі знайшли еротичну поему, написану 700 років тому

У австрійському монастирі знайшли фрагмент еротичної поеми "Трояндовий шип" XIV ст.
У архіві монастиря австрійського міста Мельк знайшли манускрипт XIV ст. із фрагментами еротичної поеми Der Rosendorn - Трояндовий шип. 

До цього фрагменти поеми знаходили у Дрездені та Карлсруе в Німеччині. Датували XVI ст, але нова знахідка вказує на 1300-ті роки.
Трояндовий шип у поетичній формі розповідає про проблеми дівчини та її персоніфікованих статевих органів. Героїні ведуть полеміку, хто з них насправді подобається чоловікам. Дівчина переконана, що головне це зовнішність. Інша героїня погоджується, але зазначає, що кінцева мета - все одно тільки вона, повідомляє Was media.
Тоді героїні погоджуються на експеримент. Відокремлюються одна від одної та по-черзі спокушають чоловіків. Від дівчини чоловіки уходять. Іншу використовують всі. Незадоволені таким розвитком подій героїні вирішують знову об'єднатись, щоб утримувати "золоту середину". Розуміють, що від цього виграють обидві.
"Прибиває" орган дівчині на потрібне місце безіменний чоловік. Він підслуховував весь діалог, який й переказав читачеві.
"Менестрель-творець" поеми невідомий. Не цурається лайливих слів. У тексті намагається підняти питання жіночої сексуальності. У XIV ст. це було заборонено.
Група чеських археологів виявила найдавнішу пісню про кохання. Її знайшли у поховальній камері Верховного жерця Інті у Єгипті. За життя жрець прославився своєю жорстокістю щодо підданих. Саме тому археологів здивувала романтична знахідка.

Related

Цікаво 7427046693830715446

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item