Убивство Гандзюк: біля поліції Херсона сяють фаєри

Убивство Гандзюк: біля поліції Херсона сяють фаєри
Активісти "перейменували" вулицю Гандзюк

Друзі вбитої херсонської активістки в роковини нападу на неї влаштували акцію біля місцевої поліції.

 
У роковини нападу на активістку Катерину Гандзюк у середу, 31 липня, під управлінням обласної поліції в Херсоні відбулася акція, повідомляє УП.
 
Зазначається, що друзі вбитої активістки запалили димові шашки і перейменували вулицю ім'ям Гандзюк.
 
"Близько 13:00 прийшли приблизно 50-60 друзів Каті. Вони запалили димові шашки і встановили табличку з назвою вулиці і номером будинку", - йдеться в повідомленні.
 
До присутніх вийшов заступник начальника поліції Олексій Манжієвський і запевнив, що знімати табличку з ім'ям Катерини Гандзюк не будуть.
 
На акції був присутній батько вбитої активістки.
 
 
 
 
Як повідомлялося, у ніч на 31 липня на стіні Херсонської міськради з'явився мурал-напис "Вбивці Каті Гандзюк будуть покарані".
 
Нагадаємо, 31 липня 2018 року в Херсоні невідомий облив концентрованою сірчаною кислотою Катерину Гандзюк. Були затримані п'ятеро підозрюваних у замаху, у тому числі чоловік, зафіксований на відео з камер спостереження як покупець сірчаної кислоти.
 
4 листопада Гандзюк померла. Після цього слідчі змінили кваліфікацію нападу на неї на закінчений злочин - умисне вбивство, вчинене групою осіб, з корисливих мотивів, з особливою жорстокістю, на замовлення.

Related

Події в Україні 9131954516675396820

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item