У поліцію надійшли повідомлення про замінування виборчих дільниць

У поліцію надійшли повідомлення про замінування виборчих дільниць
У поліцію надходять повідомлення про замінування виборчих дільниць

Правоохоронці перевіряють 4 виборчі дільниці в Одесі, а також кілька дільниць у Херсонській і Донецькій областях. Також надійшло повідомлення про мінування 14 дільниць в Харкові.

Невідомий повідомив про замінування 14 виборчих дільниць в Харкові. Відомості про ймовірне замінування дільниць в інших областях також надходять в поліцію. Про це повідомляє прес-служба відомства в неділю, 21 липня.
"Є чотири повідомлення про неправдиве замінування в Одеській, Херсонській і Донецькій областях. На місці працюють вибухотехнічні підрозділи Нацполіції. Інформація про замінування не підтверджується", - повідомив заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич.
Також повідомляється, що на спецлінію поліції надійшло повідомлення про замінування 4 виборчих дільниць в Роздільнянському районі Одеської області. На місце події вирушили слідчо-оперативні групи Національної поліції, вибухотехніки і кінологи. Проводиться обстеження територій виборчих дільниць.
Нагадаємо, що раніше в Харкові "замінували" понад півсотні об'єктів.
Зазначимо, що раніше підтвердилося повідомлення про замінування КПП на Донбасі - в ході обстеження території пункту пропуску Майорське піротехніки виявили вибухонебезпечний предмет.

Related

Гаряча новина 828268624919937159

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item