Конфлікт у "Барабашово": завершили перевірку дій поліцейських

Конфлікт у "Барабашово": завершили перевірку дій поліцейських
Службова перевірка дій співробітників поліції, які несли службу на території ТЦ "Барабашово" в Харкові під час конфлікту, коли побили оператора місцевої служби теленовин Вадима Макарюка, завершена.
Про це повідомив на брифінгу в п'ятницю заступник начальника ГУ Нацполіціі в Харківській області Віталій Гузь, передає "Інтерфакс-Україна".
"Остаточне рішення прийме Державне бюро розслідувань, відповідні матеріали ми направили. Вони приймуть рішення: якщо є склад злочину – вони будуть допитувати і повідомляти про підозру", - сказав Гузь.
Він також зазначив, що підстав для дисциплінарних стягнень за підсумками перевірки немає.
Нагадаємо:
  • 7 червня в ТЦ "Барабашово" в Харкові сталася бійка. За інформацією прес-служби торгового центру, в конфлікті брали участь 50 представників "Національного корпусу" і підприємець, який орендував у центрі магазин.
  • В результаті бійки постраждали 9 осіб, в тому числі оператор "Вестей" Вадим Макарюк, якому завдали тілесних ушкоджень та заволоділи його відеокамерою.
  • Пізніше Нацкорпус заявив, що його представники не мають стосунку до конфлікту на території ТЦ "Барабашово".
  • Київський райсуд Харкова відправив під цілодобовий домашній арешт Ігоря Алекшіна і Олега Радченка, підозрюваних у побитті Макарюка.

Related

Події в Україні 6766474518661076827

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item