«Проросійський фільм» «Нерозказані історії України»: відомий режисер розсекретив, про що його кіно (відео)

«Проросійський фільм» «Нерозказані історії України»: відомий режисер розсекретив, про що його кіно (відео)

Відомий режисер Олівер Стоун під час прес-конференції в Таорміні (Італія)  розповів, про що його фільм “Нерозказані історії України”.

Про це інформує «112 Україна».
Він заявив: «Це дуже інтригуюче питання. Насамперед, ви повинні запитати, чому санкції були накладені. Вони були накладені через Україну. Ось чому зіткнулися. І все починається саме з цієї точки, з України. Ось про що, власне, цей фільм”, – сказав він.
До слова, як писали ЗМІ, Олівер Стоун зняв проросійський фільм про Україну на основі інтерв’ю Медведчука. Картина розповідає про політичну кризу в Україні після Майдану, про війну на Донбасі та про зв’язок з російським втручанням у вибори в США в 2016 році.  В основі фільму — з інтерв’ю з кумом Путіна Віктором Медведчуком та його дружиною Оксаною Марченко. Розмірковує про ситуацію в Україні і сам президент РФ Володимир Путін.
Режисер також відзначив роль голови політради “Опозиційної платформи – За життя” у створенні фільму.
“Немає ніяких змін… Половина українців протестують і вони не згодні з тією політикою, яку проводить український уряд, і нібито міфом, що від Заходу українці отримають набагато краще життя. Ми бачимо протягом цього часу, що з 2014 по 2019 рік нічого не відбувається, і те, що ми намагалися зробити за допомогою нашого фільму, це показати деякі причини, які повертають нас до минулого режиму і розповідають про людей, які там, і які зараз все ще знаходяться там, і, зокрема, про президента Леоніда Кучму. І один з ключових людей, який нам допомагав, консультував нас, був також пан Медведчук. Це був один з найбільш економічно обізнаних періодів в Україні на той час».
Також він заявив: «За допомогою партнерства з Росією Україна стала набагато потужніша, ніж з ЄС. Це один з основних посилів і мотивів, які ви можете почути і побачити в нашому фільмі”.

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item