Гороскоп на 01 серпня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 01 серпня 2019 року.

Гороскоп на 01 серпня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Овен
Овнам аж до ночі забезпечений стабільний потік енергії і натхнення. Це день яскравості, активності, витривалості, креативу, везіння, прориву. Якщо ви вже близькі до перемоги, зірки мотивують вас на новий ривок, а якщо терпите фіаско, то допоможуть зробити повторну переконливу заявку на успіх. Для ентузіазму у вас буде конкретна приємна причина: успіхи дітей, новий етап в любові, грі або бізнесі.
Телець
Тельцям день допомагає почати оновлення, особливо, в будинку і бізнесі. Креативний імпульс сьогодні спочатку націлений на благо, але невдалий темп і стиль дій здатні обернути його на шкоду. Чим сильніше порив і ширше фронт робіт, тим важливіше ставити розумну межу ентузіазму, інакше приємні зміни можуть супроводжуватися перевтомою, руйнуванням, травмою, напруженістю в побуті і близьких стосунках.
Близнюки
Близнюків чекає чудовий день, але є умова: краще провести його далеко від дому або виключити рутинні заняття, віддавши перевагу замість них креативним. Також, не варто ставити на перше місце матеріальне. Це хороша доба для подорожей, любовних ігор, занять спортом та активними видами творчості, тісної взаємодії з дітьми, енергійної діяльності у сфері розваг, відновлення зв'язків через хобі.
Рак
Ракам пора змінити підхід до матеріальної бази та ресурсів. Зірки радять розглядати всі шляхи до добробуту через призму активного пошуку, не покладатися лише на удачу і на випадкові подарунки долі. Можливо, ви не вичерпали всі шанси, пов'язані з дружбою або новою формою бізнесу. День обіцяє подарунки і призи, а також мотивує витрачати на дітей, задоволення, ділові і творчі експерименти.
Лев
Для Левів день стане вододілом відразу в декількох сферах, особливо, якщо вони не довіряться нагоді і впевнено візьмуть кермо в свої руки. Подвійно ефективні зусилля в області спорту, бізнесу, моди, політики, а також в любові. Зірки радять не пасувати перед новими завданнями: в незвичайних умовах, незважаючи на хвилювання або завдяки йому, несподівано зростуть ваші ентузіазм, успішність і витривалість.
Діва
День важливий не стільки для публічного іміджу Дів, скільки для їх внутрішнього життя на найближчі тижні: таємних захоплень, приватних ініціатив, прихованих почуттів. Можливо, ви знову знайдете в своєму розпорядку місце для творчості, хобі або любові. Починання цієї доби вимагають креативу і частки безкорисливості. Можливо, доведеться чимось пожертвувати заради можливості пограти з дітьми або шансу допомогти близьким.
Терези
В цей день зірки радять Терезам не розмінюватися на дрібниці і не обмежувати свій кругозір. Це прекрасний момент для сміливих починань, які ви можете зробити як самостійно, так і спільно з іншими людьми (останнє переважніше). Можна дати хід новому циклу експериментів, творчих пошуків, любовних пригод, ділових авантюр: незважаючи на безліч сюрпризів, перспективи цілком сприятливі.
Скорпіон
Сьогодні зірки прихильні до Скорпіонів, які не бояться високих ставок. Саме час ризикнути і заявити про себе нестандартним виразним ходом, якщо ви по натурі гравець, креативщик, шукаєте себе на ниві шоу-бізнесу, менеджменту, реклами, спорту, політики, розкручуєте проект, домагаєтеся любові. Осідлавши удачу, важливо потім втриматися в сідлі. Приготуйтеся вкластися в успіх, фінансово або енергетично.
Стрілець
Сьогодні пасивність, зневіра або розмови замість справи для Стрільців — помилка. День надає будь ініціативи масштаб, гідний ваших талантів і амбіцій. Користуючись колишніми досягненнями, ви зможете закласти цикл везіння на тижні вперед. Очікується успіх далеко від батьківщини або прогрес у справах з іноземцями. Крім енергії, важлива готовність дивитися на справу по-новому, в тому числі, у фінансових питаннях.
Козеріг
У Козерогів сьогодні зростає спокуса вступити в авантюру: відкрити ризиковану справу, увійти в ігровий азарт, зануритися у вир пристрастей. Це прекрасно, якщо ви шукаєте гострих відчуттів, а ваші бюджет і психіка здатні витримувати додаткові навантаження. Не варто давати хід проекту, від якого ви чекаєте стабільності: незважаючи на яскравий надихаючий старт, в будь-яке починання втрутиться фатальний фактор.
Водолій
Водоліям варто приготуватися до посилення суперництва і викликаного ним сплеску пристрастей. Важливий день, якщо ви потребуєте в партнері або публіці, боретеся за любов, вступили у співробітництво або конкурентну гонку. Не варто вступати в бій з сильним суперником: навряд чи зараз у вас є ресурси для протистояння його вдачі і харизмі. Душевний підйом може цілком піти на те, щоб «тримати марку».
Риби
Сьогодні Рибам шкідлива бездіяльність, але і спроба механічно заглибитися в рутину може не дати результату. Зірки радять спрямувати сили на креативну діяльність або на ті сфери, де вами рухають великі амбіції і гарячі почуття. Наприклад, перемогти у творчому конкурсі, створити платформу для зльоту в кар'єрі, вилікувати хворобу, ефективно монетизувати хобі, дати дітям любов і турботу вихованцям.

Related

Цікаво 4169385441845039372

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item