Гороскоп на 08 серпня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 08 серпня 2019 року.

Гороскоп на 08 серпня 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні Овни можуть пережити кризу, але будь-які випробовування перенесуть досить легко. В цю добу краще утриматися від справ і підстрахуватися, якщо ви займаєтеся чимось потенційно небезпечним. Зняти зайве напруження допоможе приватна розмова про те, що вас потай турбує. Зірки радять розмовляти на ці теми з людьми по-справжньому близькими, а не з тими, з ким ви весело проводите час.
Телець
Сьогодні Тельцям не варто проявляти упертість, перехоплювати чужу ініціативу або демонструвати відповідну агресію в разі нападу. Краще рішення — діалог, приправлений емпатією, і вам варто вдатися до нього, поки не пізно. Якщо ви і друга сторона не побажаєте сісти і поговорити по душах, зросте ймовірність стресу, розриву або краху відносин, війни за будинок, бізнес або територію.
Близнюки
Сьогодні Близнюкам зірки радять набратися мужності і довести розпочате до кінця. Можливо, доведеться пройти через неприємний момент, наприклад, болячу лікувальну маніпуляцію, конфлікт з колегою або сервісом. Не зашкодять заходи безпеки при зіткненні з хімікатами і гарячими інструментами, при контакті з тваринами, в ремонтних і збиральних процедурах, на складних ділянках шляху або роботи.
Рак
Ракам сьогодні корисно поміркувати в тиші, але і спілкування принесе користь. В цю добу ви гарний співрозмовник, можете бути тонким психологом або застосувати свій літературний дар. Не варто відкладати розмову з дітьми: вона з успіхом замінить покарання. Добре поговорити з постійним партнером, а от з об'єктом флірту краще в пояснення не вступати. Не варто обговорювати бюджет і приймати фінансові рішення.
Лев
Сьогодні Леви чутливі до сімейної атмосфери і гостро реагують на всі побутові дрібниці. Можливий конфлікт з домочадцями, партнером, пасією. Зірки радять направити енергію на підтримання порядку і турботу про безпеку володінь: можливо, пора завести собаку, розгребти мотлох або встановити сигналізацію. У будь-яких роботах, включаючи домашні, потрібен спокій, інакше вам загрожують зриви, стреси, травми.
Діва
Діви сьогодні можуть пройти через смугу ризику і кризи, особливо, в дорозі, на важких роботах,в небезпечних іграх, глибоких дослідженнях, спочатку напружених відносинах. Важливо не відступати: все допоможе залагодити саме ваша завзятість, укупі з проникливістю, товариськістю і поінформованістю. Увечері корисно з кимось поговорити або проаналізувати ситуацію заднім числом. Можливі лист або звістка.
Терези
Сьогодні зірки радять Терезам відкласти експерименти з грошима і майном, спонтанні платежі, придбання новинок, операції з незабезпеченими активами. Найбільш безпечні захищені угоди, наприклад, пасивний дохід від законної здачі житла в оренду. Зросте інтерес до фамільних цінностей і раритетів. Можлива матеріальна страховка від сім'ї. Несподівану користь може принести резерв або старий мотлох.
Скорпіон
Сьогодні сильніше за інших ризикують Скорпіони, які зробили ставку на зовнішні ефекти: вони пожнуть плоди своєї сміливості. Можливий конфлікт, стрес, травма. Досвідчені Скорпіони мудро обмежаться збереженням позицій, азарту і ризику протиставлять витримку і розрахунок. Стане в нагоді контактність, проникливість, обізнаність, інтерес до досліджень або літературної діяльності. Можливі звістки з далеких країв.
Стрілець
Сьогодні зірки не рекомендують Стрільцям розгортати бурхливу діяльність, особливо, братися за нові справи. Не обіцяє успіху відчайдушна боротьба з долею і власним минулим. Ви вчините мудро, утримавшись у цю добу від зайвої витрати енергії, в тому числі, емоційної, так як завтра ваші позиції різко покращаться. Бажано уникати нездорових захоплень, ризикованих таємних афер, одержимості.
Козеріг
Сьогодні Козерогам небезпечно ризикувати: помилка позначиться на їхньому майбутньому. Варто критичніше поставитись до пропозицій, що виходять від друзів: вони здатні залучити вас в авантюру, про яку ви пошкодуєте. Вашими сильними сторонами аж до ночі залишаться витримка, мудрість, досвід і самоконтроль, ви будете в змозі розпізнати прихований підступ і приборкати свої емоції. Непоганий момент для завершення діалогу.
Водолій
В цей день Водоліям зірки радять зберігати пильність. Ніякі запобіжні заходи не будуть зайвими. Якщо ви не впевнені в собі або надто імпульсивні, ви уразливі. Краще перестрахуватися і відмовитися від боротьби, інакше виникне конфлікт, в якому сила не на вашій стороні. Обережні досвідчені Водолії сьогодні будуть інстинктивно триматися в тіні і намагатимуться керувати подіями з-за лаштунків.
Риби
Сьогодні Риби поза небезпекою, але без проблем все ж таки не обійдеться. День пройде спокійніше, якщо ви дисципліновані і дотримуєтесь правил. Зірки нагадують, що закони, інструкції, ази техніки безпеки народжені колективним досвідом не дарма: завдяки їм, ви отримаєте результат з меншими витратами, збережете нерви і здоров'я. Можливі звістки здалеку. Не варто зволікати з розмовою, відправкою листа.

Related

Цікаво 9196415029749445895

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item