Гороскоп на 10 серпня 2019 року.

Гороскоп на 10 серпня 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Сьогодні Овни — переможці, залишилося розвіяти останні сумніви, закріпити або підтвердити успіх. Це прекрасний день для продовження ініціативи в справах сердечних, для занять активним хобі. Можна зробити ще один ривок у рекламі своїх талантів або бізнесу. Батькам-Овнам зірки радять змістити акцент на вихованні в дітях сили, сміливості і спритності, залучивши їх до спорту, туризму, рухливих ігор.
Телець
Сьогодні Тельці сповнені ентузіазму, якщо присвятили себе благу близьких, розширенню або захисту своєї території, а також, якщо вони зайняті творчістю, самоствердженням в рамках сім'ї або за її межами, або їх бізнес пов'язаний з дизайном, організацією свят і розваг. Зірки попереджають, що день у подібному режимі загрожує перевтомою. Можливо, вам буде важко наздогнати когось більш енергійного.
Близнюки
Сьогодні Близнюкам зірки радять дотримуватися темпів і цінностей, заданих партнером або обстановкою. Зберегти вірність людині або ідеї, вписатися в ландшафт і культурне середовище важливо подвійно, якщо ви хочете підвищити свій соціальний статус, освоїтися в екзотичному зовнішньому середовищі, адаптуватися до чужої країни, залишитися в престижній групі, завоювати популярність або повернути колишню популярність.
Рак
Ракам день здатний додати турбот і не завжди за їх бажанням. Список клопоту розшириться прямо пропорційно масштабу задуманого. Можливо, ви зрозумієте, що затіяний вами проект не схожий на легку прогулянку і вимагає додаткових зусиль, але відступати вже пізно. На щастя, зусилля не пропадуть даром. Якщо ви вкладете у справу душу, увечері вас чекає приємна втома і моральне задоволення.
Лев
Леви аж до ночі сповнені енергії, яку їм варто цілком пустити в поточну «справа життя». В цьому випадку, їх гордість собою буде абсолютно правомірною, ніхто не зможе запідозрити їх у порожній самозакоханості або дорікнути в надмірних запитах. Залежно від цілей, можна направити свої сили на зростання авторитету, виховання дітей, успіх в спорті чи бізнесі, розвиток талантів або завоювання любові.
Діва
Сьогодні Діви охоче принесуть себе в жертву своїм таємним захопленням або прихованим переконанням. Аж до того, що будуть готові грати роль, яка їм не властива. Якщо дозволяє самопочуття, зірки радять вам викластися на даному терені повністю, так як незабаром життя змусить вас змінити тактику і вектор інтересів. Не варто відмовляти собі у творчій активності, любові, контактах з сім'єю чи дітьми.
Терези
Терези зможуть аж до вечора тримати високий темп. Для багатьох Терезів секрет їх активності буде приховано в атмосфері і обстановці. Можливо, для вас стане заразливим чужий азарт, вас надихне власний успіх, утішний знак уваги з боку або додаткова перспектива. Ледачі Терези «знайдуть, на кому їхати», а тому теж не зустрінуть перешкод при реалізації своїх бажань.
Скорпіон
Скорпіонам день допоможе зберегти на високому рівні мотивацію до перемоги і самовираження. Якщо ви честолюбні, азартні та прагнете до гучного успіху, зірки радять вам напружитися і зробити ще один ривок. Не виключено, що незабаром ви будете змушені змінити імідж і перейти до більш м'якого стилю дій, який не дозволяє повною мірою продемонструвати публіці ваш справжній темперамент.
Стрілець
Стрільці аж до ночі готові до бою, гри, творчості, змагання, авантюр та інших форм активного самовираження. Стрільці, які не є лідерами, охоче приєднаються до сильної групи або зіркової персони, наприклад, стануть азартними спортивними вболівальниками. Якщо не знайти вихід енергії, може не в міру розігратися уява, є ризик зловживань, ілюзій, завищення власних можливостей.
Козеріг
Сьогодні Козероги можуть виявитися в настільки захоплюючій атмосфері, що не зможуть їй протистояти. Якщо вас втягнуто в гру, що перевищує ваші можливості, доведеться діяти на межі сил, чого ви з гордості не покажете. Не дивно, якщо все закінчиться перевтомою і нездужанням. Якщо ви у відмінній формі, ніщо не заважає вам пуститися в авантюру, але уникайте братися за ключові справи.
Водолій
Сьогодні в інтересах Водоліїв підтримувати спільні починання, брати участь у колективних справах, корпоративних заходах, партнерських ініціативах. День допоможе налагодити взаєморозуміння на рівні емоцій, поглядів і дій, минаючи етап пояснень та погоджень. Варто прийняти запрошення на побачення, на вечірку. Соціально активним Водоліям доведеться по душі участь у політичній або рекламній кампанії.
Риби
Сьогодні Рибами рухають великі цілі, не завжди матеріальні. При цьому не всі Риби будуть повністю чесні перед собою. У будь-якому разі зірки радять зробити щось для власного зростання і наближення до ідеалу. Добре мати перед очима гідний зразок, на який можна рівнятися. Можливо, ним все ще залишається якась персона, ідея чи проект, які зберегли в ваших очах свій авторитет і привабливість.