Перемир'я закінчилось: у зоні ООС вбили 4 військових

Перемир'я закінчилось: у зоні ООС вбили 4 військових

З початку доби 6 серпня на фронті загинули 4 українські військовослужбовці.
Про це на денному брифінгу розповів представник прес-центру Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.
"Із сумом повідомляємо, що внаслідок ворожих обстрілів сьогодні, за наявною інформацією, четверо наших героїв отримали поранення, несумісні з життям", - сказав він.
Додаткової інформації про місце загибелі воїнів поки немає.
Від початку доби вівторка російсько-окупаційні війська здійснили 2 провокаційних обстріли позицій ЗС України на Донеччині. Із 00:45 протягом майже години ворог застосовував озброєння БМП, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю по оборонцях села Богданівка. О 10:20 російські окупанти розпочали обстріл із РПГ (ручних гранатометів) поблизу Павлополя.
Обстріл, внаслідок якого загинуло 4 бійців, трапився в районі населеного пункту Павлопіль, повідомляє подробиці штаб Операції об'єднаних сил,
Отримали поранення несумісні з життям 4 військовослужбовці одного з підрозділів 36 бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського.
Публікуємо поіменний список полеглих у липні захисників України. Відомо про смерть у боях 14 бійців. Інформація про деяких — неповна. Наймолодшому із загиблих у бою було 19 роки, найстаршій — 48.

Related

Події в Україні 1884543433018278713

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item