Киянка вбила поліцейського та 7-річну дівчинку

Киянка вбила поліцейського та 7-річну дівчинку

Удень 19 серпня на трасі "Київ-Суми" сталася смертельна аварія.
Поблизу с. Гоголів на Київщині 37-річна жителька столиці за кермом позашляховика Audi на великій швидкості протаранила Chevrolet. Водій останнього та його 7-річна пасажирка загинули на місці. Ще один чоловік і дитина – в лікарні, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.
"Водійка позашляховика значно перевищила допустиму швидкість руху та не надала перевагу в русі легковику Chevrolet, який рухався по головній дорозі. В наслідок зіткнення водій легковика загинув на місці пригоди. Ним виявився працівник поліції Вишгородського району. Крім нього в авто знаходився пасажир та двоє його дітей. На жаль, його 7-річна донька від отриманих травм загинула. Чоловіка із сином у тяжкому стані доставлено до лікарні", - сказано в повідомленні.


Водій Audi ушкоджень не зазнала. Нині вирішується питання про затримання киянки. А також, про відкриття кримінального провадження.
18 серпня на виїзді із селища Чорнобай на Черкащині сталася смертельна аварія. Там зіткнулися Daewoo Lanos і рейсовий автобус сполученням "Черкаси-Миргород". Троє людей загинули. Ще 9 зазнали травм.

Related

Гаряча новина 5557483409661254783

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item