У Німеччині підтримали "нормандський" формат

У Німеччині підтримали "нормандський" формат
Андрій Мельник

Посол України в Німеччині підтвердив готовність до активізації переговорів у "нормандському" форматі через загострення на Донбасі.

 
Уряд Федеративної Республіки Німеччини підтвердив готовність до активізації нормандського переговорного процесу. Про це повідомив посол України в Німеччині Андрій Мельник у Twitter.
 
Він також зазначив, що Німеччина висловила стурбованість у зв'язку з трагічною смертю чотирьох українських військових під Павлополем.
 
"Федеральний уряд Німеччини висловив стурбованість у зв'язку з трагічною смертю чотирьох військових унаслідок обстрілу під Павлополем і підтвердив готовність до активізації нормандського переговорного процесу", - повідомив посол України.
 
 
Нагадаємо, що 6 серпня на Донбасі загинуло чотири бійці ЗСУ. З 00.45 протягом майже години сепаратисти застосовували озброєння БМП, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю у села Богданівка Донецької області.
 
Пізніше президент України Володимир Зеленський закликав лідерів країн-учасниць нормандського формату зібратися для відновлення переговорів щодо ситуації на Донбасі.

Related

Політика 6382711183827689060

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item