У Порошенка відповіли на звинувачення через відпочинок на Мальдівах

У Порошенка відповіли на звинувачення в незаконному перетині кордону

Колишній президент перетинав кордон відповідно до закону, заявили в партії Європейська солідарність.

 
П'ятий президент України Петро Порошенко у всіх випадках перетинав державний кордон відповідно до закону України. Про це заявили в партії Європейська солідарність, відповідаючи на заяву Державного бюро розслідувань щодо нібито незаконного виїзду Порошенка.
 
Як відзначили в партії Порошенка, законність перетину кордону так само стосується і вильоту на Мальдіви на початку 2018 року.
 
"Андрія Портнова і його "хлопчиків за викликом" з Державного бюро розслідувань, яке цей відомий соратник Януковича отримав у концесію від нової влади, чекає велике розчарування. "Підроблені документи" існують лише в їх хворій уяві. Як і всі інші фейки, покладені в основу численних "розслідувань", які штампує їх спільний конвеєр", - прокоментували у прес-службі.
 
Також в євросолідарності прокоментували заяву Андрія Портнова про порушені проти Порошенка кримінальні справи в Панамі.
 
"У Порошенка немає компаній у тій країні. У той же час, стаття 385 кримінального кодексу Панами передбачає відповідальність за брехню під присягою - саме для таких, як Портнов", - відзначили у прес-службі.
 
"Така ж відповідальність за неправдиве повідомлення про злочин існує і в Україні, і Портнов відповідатиме за це кримінальну відповідальність, - додали у Порошенка.
 
Раніше повідомлялося, що ДБР завело справу на Порошенка через відпочинок на Мальдівах. Слідчі перевірять інформацію про незаконне переправлення екс-президента через держкордон з використанням підроблених документів.

Related

Політика 7083062368158441554

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item