Масові вбивства у США: Трамп розпорядився ввести смертну кару

Масові вбивства у США: Трамп розпорядився ввести смертну кару
Президент США Дональд Трамп

Президент США виступив із заявою після трьох випадків масового розстрілу і розпорядився ввести смертну кару за злочини на ґрунті расизму.

Президент США Дональд Трамп, коментуючи збройні напади на людей в Ель-Пасо і Дейтоні, що сталися у вихідні, заявив про необхідність вищої міри покарання для винних у масових убивствах і в злочинах на ґрунті ненависті, передає Reuters.
"Сьогодні я даю вказівку Міністерству юстиції підготувати закон, який гарантує: ті, хто скоює злочини на ґрунті ненависті і масові вбивства, будуть засуджені до смертної кари, і ця вища міра покарання буде застосовуватися швидко, рішуче, без довгих років непотрібних відстрочок", - сказав він, виступаючи в Білому домі.
 
За його словами, адміністрація попросила ФБР визначити, які додаткові ресурси необхідні бюро для розслідування і запобігання подібним злочинам.
 
Нагадаємо, що в США 3 серпня чоловік з автоматом АК-47 увійшов в супермаркет в Ель-Пасо і відкрив стрілянину. Тоді загинуло 20 людей.
 
На наступний день сталися стрілянини у ще двох містах. В Дейтоні загинули 10 осіб, ще 16 були поранені. А в Чикаго, штат Іллінойс, за останню добу сталося кілька випадків стрілянини у громадських місцях. Там загинуло щонайменше семеро людей й отримало поранення близько 50 осіб.

Related

Події у світі 8936264223575867569

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item