Весілля в Сен-Тропе з участю Богдана коштувала 2 млн євро, за списком гостей можна вивчати історію рейдерства в Україні - журналіст

Весілля в Сен-Тропе з участю Богдана коштувала 2 млн євро, за списком гостей можна вивчати історію рейдерства в Україні - журналіст

Журналіст Юрій Бутусов розкрив подробиці весілля юриста Андрія Довбенко у французькому Сен-Тропе за участю глави Офісу президента Андрія Богдана.

За словами Бутусова, персонал для організації весілля привезли з Києва, підготовка йшла тривалий час, гостей розселили на три доби в один з кращих п'ятизіркових готелів в Монте-Карло, з номерами від 500 євро, саме весілля йшла в одному з кращих ресторанів в гавані Сан -Тропе.

Бюджет весілля за мінімальними оцінками становив 2 мільйони євро, заявив Бутусов.

Журналіст спрогнозував, що святкування не спричинить гучного скандалу, так як більшість учасників, включаючи Довбенко, не є публічними людьми.

«Просто в одному місці вдалося зібрати багатьох людей, що мають репутацію тіньових" вирішував "в українській владі. Наприклад, "директор Одеси" Володимир Галантернік. Павло Фукс. Судді з Києва та Одеси. Думаю, на відео багатьох вдасться ідентифікувати. Це не друзі для Довбенко - він просто вирішив показати свій рівень впливу і зв'язку, тому запросив основних контактерів, зобов'язаних йому чимось. Але по ряду цих осіб можна вивчати історію рейдерства в Україні », - написав Бутусов в Facebook.

Розповідаючи про те, звідки у 32-річного Довбенко кошти для весілля такого масштабу, Бутусов зазначив, що офіційно він є власником юридичної фірми, «а неофіційно - довіреною особою екс-міністра (юстиції Павла) Петренко," решавшим "все сумнівні і спірні питання по реєстрації власності ».

«З огляду на погано врегульоване законодавство і права власності, залежні суди, оскаржити і переоформити можна більшість об'єктів, це такий великий тіньовий ринок. Ключова фігура - кишеньковий реєстратор, який зробить те, що накажуть, перепише права і поставить підпис. А менеджери-юристи потрібні для правильного оформлення паперів і керівництва процесом », - написав Бутусов.

Робочий досвід Довбенко отримав при президенті Вікторі Януковичі в конторі олігарха Сергія Курченко, зазначив журналіст.

«Але отриманий досвід дозволив йому розвернутися з масштабом після революції, коли його начальство втекло, і Петренко підібрав цей цінний кадр», - заявив Бутусов.
Нагадаємо, 24 серпня Богдана не було на святкових заходах з нагоди Дня Незалежності. НВ дізналося, що він відвідав весілля юриста Андрія Довбенко на Лазурному березі Франції в Сен-Тропе.
Це викликало критику з боку деяких користувачів соцмереж. У відповідь Богдан написав (орфографія збережена):
«Парахоботики узбагойтесь. В свободное от работы время, куда хочу туда иду, — хочу на свадьбу в Сан Тропе, хочу на фронт в Пески. Принципиально — не воровать (но этого Вам не понять)».

Related

Політика 3673082506960508760

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item