Гороскоп на 26 вересня 2019 для всіх знаків Зодіаку

Гороскоп на 26 вересня 2019 року.
Гороскоп на 26 вересня 2019 для всіх знаків Зодіаку
Овен
Перша половина дня може виявитися для Овнів приємною, але навряд чи стане продуктивною. Зірки підказують, що сьогодні вам немає сенсу рано вранці бігти в офіс або терміново хапатися за нові складні задачі, особливо, якщо вони вимагають дисципліни, посидючості, концентрації уваги, системних зусиль, копіткої ручної праці. Потрібний настрій для такої роботи з'явиться лише в другій половині доби.
Телець
Для Тельців сьогодні результативна друга половина дня. Саме в цей час у них з'явиться енергія, зросте зібраність, почнуть приносити віддачу бізнес-заходи, тренування, будь-які конкретні заходи. Тельці, схильні до прикладного творчості, побачать шлях до практичного втілення своїх творчих задумів. Їх осінить відмінна ідея, пов'язана з реалізацією будь-якого нововведення або адаптацією до нього.
Близнюки
Першу половину дня Близнюкам краще провести поза будь-якими рамками. Це час свободи, але якщо вчора вам не вистачило часу для творчості, розваг або спілкування, то сьогодні з ранку є шанс надолужити згаяне. З наближенням вечора вашу увагу можуть поглинути домашні справи, службові клопоти, сімейний борг. Можливо, вам доведеться вирішити медичну проблему, технічну або побутову задачу.
Рак
Для Раків день може розпочатися з хвилини креативу. Можливо, вам не дасть спокою вчорашня ідея, що обіцяє прибуток. Ви можете перебільшувати свої можливості. Друга половина дня допоможе поглянути на речі реалістичніше, об'єктивніше оцінити фронт робіт, здоров'я, технічний потенціал. Перебудова уваги піде вам на користь. Може намітитися цільове відрядження, медична процедура, ділова операція.
Лев
Леви мають право розпочати день з відпочинку або потурання своїм примхам. Зірки підказують, що в першій половині дня у вас є на це повне моральне право. А от увечері ваша увага, напевно, виявиться поглинена знайомим практичним завданням або цілим комплексом насущних турбот. Предметом турбот можуть бути повсякденні потреби, заробітки та інші фінансові питання, техпідтримка, гігієна, здоров'я, побут.
Діва
Для Дів цей день може початися з занурення у творчість, любовні ігри або спільні справи. Збережеться інтерес до вчорашніх тем: контактів, покупок. Можлива нестача серйозності і зібраності. У другій половині дня життя увійде в звичну колію. Зросте дисциплінованість, з'явиться енергія для планомірного здійснення важливих програм, відстоювання своїх інтересів і реалізації особистих потреб.
Терези
У першій половині дня у Терезів залишиться можливість додати щось до своїх вчорашніх досягнень. Думки в цей час можуть прагнути в майбутнє, особливо, на хвилі явного успіху. А от вечір підкреслить ваші таємні уразливості, наприклад, здоров'я. Варто ще раз перевірити, чи все ви зробили для захисту своїх тилів: технічної підтримки, фінансової та житлової стабільності, профілактики хвороб.
Скорпіон
Скорпіонам варто відкласти конкретні кроки до другої половини дня. В цей час зросте працездатність, з'явиться більш критичний і об'єктивний погляд на картину сьогодення і на можливі сценарії майбутнього. Поряд з вами опиниться друг або помічник, на якого ви зможете покластися, так як його слова не розходяться з ділом. За потреби, ви непогано впораєтеся з більшістю завдань і поодинці.
Стрілець
Перша половина дня буде для Стрільців часом емоційної та духовної свободи. У другій половині дня над духовним почне переважати матеріальне, а над теорією практика. Обставини змусять вас діяти більш цілеспрямовано, відповідально, ретельно, раціонально, далекоглядно. На першому місці може виявитися здоров'я, кар'єра, професійний борг або якась нагальна необхідність.
Козеріг
Козероги можуть сміливо переносити будь-який мало-мальськи важливий захід на другу частину дня. Багато Козерогів зроблять це інстинктивно (або виявлять, що їхні плани вже збіглися з даною рекомендацією зірок). Вечір виявиться настільки продуктивним, що ви легко надолужите згаяне — а якщо залишиться вільний час і дозволить самопочуття, то ви, можливо, замахнетесь і на розширений фронт робіт.
Водолій
Протягом дня Водоліям доведеться перейти з режиму цікавого спілкування (або іншого надихаючого заняття) в режим праці та системних обмежень. Вам може знову нагадати про себе здоров'я, необхідність приступити до регулярної роботи або нелюбих, але потрібних процедур. Намагатися поєднувати приємне з корисним зірки не радять: підсумок подібного легкодухого компромісу навряд чи буде задовільним.
Риби
Сьогодні Риби не можуть або не хочуть діяти поодинці. Буде природною потреба в помічнику, напарнику, раднику, технічній, медичній та іншій допомозі, а деколи в критиці або навіть в підбадьорливій конкуренції. Якщо ви вже працюєте в зв'язці, краще віддати ініціативу. Вам відмінно підійде роль асистента або молодшого партнера, а в критичний момент ви скинете на чужі плечі частину відповідальності.

Related

Цікаво 2371214423403661839

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item