Сенцов: До перемоги ще дуже далеко

Сенцов: До перемоги ще дуже далеко
Олег Сенцов обіймає заплакану доньку

Режисер вважає, що навіть на останньому звільненому бранці боротьба не закінчиться. Про це він сказав журналістам в аеропорту.

 
Звільнений український режисер Олег Сенцов вважає, що до перемоги ще дуже далеко. Про це він сказав журналістам у суботу, 7 вересня, в аеропорту Бориспіль, повідомляє ТСН.
 
Сенцов кілька хвилин не давав коментарів, оскільки заспокоював доньку, яка плакала в його обіймах.
 
Пізніше він висловив надію, що незабаром в Україну повернуться інші бранці.
 
"Навіть на останньому звільненому бранці наша боротьба не закінчується. До перемоги ще дуже далеко. Ворог сильний, і здаватися не збирається. У нас немає іншого вибору", - сказав він.
 
За словами звільненого, він дуже радий повернутися додому на рідну землю. За це він також висловив подяку: "Хочеться сказати велике спасибі тим людям, які допомагали нам і нашим сім'ям усі ці роки, боролися за наше визволення і добилися його".
 
Нагадаємо, сьогодні в аеропорту Бориспіль приземлився літак зі звільненими українцями. Їх зустрічали родичі та керівництво країни.
 
Як повідомлялося, сьогодні з Києва і Москви синхронно вилетіли літаки з ув'язненими, які були звільнені обома країнами в рамках обміну утримуваними особами.

Related

Суспільство 7733486716068746636

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item