На військових навчаннях дві БМД випали з літака

На військових навчаннях дві БМД випали з літака
У Міноборони РФ повідомили, що екіпажів всередині машин не було

На навчаннях у Росії дві бойові машини десанту впали з висоти 1,5 км і розбилися. Причиною інциденту назвали відмову парашутних систем.

 
Дві бойові машини десанту (БМД) розбилися 20 вересня в Оренбурзькій області під час навчань Центр-2019 в ході десантування з літаків Іл-76. Екіпажів всередині машин не було, повідомили в прес-службі Міноборони РФ.
 
"20 вересня 2019 року під час масового десантування військової техніки ВДВ на майданчики приземлення в Оренбурзькій області не спрацювали парашутні системи у двох бойових машин. В результаті несправності парашутних систем під час зіткнення з землею обидві машини отримали пошкодження", - сказали в міністерстві.





Крім того, у відомстві зазначили, що десантування техніки здійснювалося без екіпажів і постраждалих немає. Причини та обставини інциденту встановлює комісія командування ВДВ.
 
 
За інформацією Life.ru, БМД-2 впали на землю з висоти 1,5 кілометра. Крім того, постраждали п'ятеро десантників, їх госпіталізували з переломами. За даними ЗМІ, військові порушили техніку безпеки: справа в тому, що скидати техніку і десант можна при швидкості вітру до 8 м/с, а в той день пориви сягали 15 м/с.
 
Раніше повідомлялося, що жителів Миколаєва налякав штурмовик Су-25, що літав над будинками. Літак в рамках військових навчань здійснив політ над житловими будинками на малій висоті. Гул двигунів налякав місцевих жителів.

Related

Події у світі 9086558940937779032

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item