Скандал з Геращенко: у Раді заблокували трибуну

Скандал з Геращенко: у Раді заблокували трибуну
Порошенко і його фракція заблокували трибуну через рішення комітету по Геращенко

Представники Європейської солідарності блокують трибуну в залі засідань парламенту через рішення комітету по Геращенко.

У відповідь на рішення профільного комітету Ради, який 12 вересня рекомендував на певний час усунути нардепа Ірину Геращенко за неетичні висловлювання, представники Європейської солідарності блокують трибуну в залі засідань парламенту. Про це повідомляє Страна.ua.
За трибуну став нардеп Микола Княжицький, разом з ним вийшли представники Євросолідарності в Раді: Петро Порошенко, Арсеній Яценюк, Ірина Геращенко, Ірина Луценко та інші.
 
Ірина Геращенко, у свою чергу, відреагувала на рекомендацію комітету парламенту відсторонити її від п'яти пленарних засідань. Про це вона висловилася на брифінгу в кулуарах парламенту, повідомляє Liga.net.
 
Геращенко назвала себе "першою жертвою антидемократичних рішень".
 
"Я - приклад першого прецеденту, коли народного депутата, яка представляє мільйони виборців, намагаються позбавити права голосування і права виступу. Очевидно, що це порушення не тільки моїх прав як народного депутата і Конституції України. Це є порушенням прав мільйона виборців. Я розумію, що, можливо, комусь не подобається інша думка. Але право влади і їхній обов'язок - поважати права меншості", - заявила депутат.
 
Згадуючи свій виступ, через який в Слузі народу виникло невдоволення, Геращенко назвала його емоційним. "...(Я) наводила образи за Джойсом. Але партер сприйняв їх по Фрейду. Так буває", - додала вона.
 
Нагадаємо, на засіданні 10 вересня між Геращенко і спікером Ради Дмитром Разумковим сталася перепалка через те, що вона назвала нардепів від Слуги народу "зеленими чоловічками".

Related

Політика 9174115081931640153

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item