В Укренерго викрили корупційну схему

В Укренерго викрили корупційну схему
У справі про розкрадання обшукують п'ятьох співробітників компанії

Службові особи підприємства вкрали понад 40 мільйонів гривень під час проведення конкурсних торгів.

 
Службові особи Укренерго організували схему розкрадання понад 40 мільйонів гривень, повідомляє прес-служба департаменту захисту економіки Нацполіції в четвер, 5 вересня.

"Зараз оперативники... проводять санкціоновані обшуки на території Києва, Харкова, Львова та Київської області в офісних приміщеннях і за місцем проживання осіб, причетних до протиправної діяльності", - йдеться в повідомленні.
 
В рамках кримінального провадження правоохоронці задокументували факти злочинної діяльності посадових осіб компанії під час проведення конкурсних торгів із закупівлі товарів, робіт і послуг для потреб підприємства.
 
Досудове розслідування триває.
 
У той же час, прес-служба підприємства повідомляє, що обшуки йдуть у будинках п'яти керівників Укренерго.
 
"Проводяться обшуки в помешканнях п'яти керівників Укренерго вищої та середньої ланки, керівників регіональних центрів забезпечення будівництва і закупівель відокремлених регіональних підрозділів компанії", - йдеться в повідомленні.
 
При цьому у пресслужбі не уточнюють імена керівників, у яких проводяться обшуки.
 
Відзначається, що керівництво і працівники Укренерго виконують всі вимоги правоохоронців і надають повне сприяння при виконанні слідчих дій.
 
Раніше повідомлялося, що Укренерго подала позов до арбітражного суду проти Росії через заволодіння інфраструктурних об'єктів компанії в анексованому Криму.

Related

Події в Україні 2669015258868918196

Post a Comment

emo-but-icon

Ми у соцмережах

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item