СБУ заявила про вивезення сепаратиста з "ЛНР"

СБУ заявила про вивезення сепаратиста з "ЛНР"
СБУ провела успішну спецоперацію

Затриманий житель Луганської області брав активну участь у збройному протистоянні силам АТО.

 
Контррозвідники Служби безпеки України (СБУ) провели в Луганській області спеціальну операцію, за результатами якої вивели на контрольовану українською владою територію і затримали сепаратиста "ЛНР". Про це повідомляє прес-служба СБУ в середу, 25 вересня.
 
"Затриманий житель Луганської області в складі терористичних угруповань так званої "ЛНР" протягом 2014-2015 років брав активну участь у збройному протистоянні силам АТО, зокрема в запеклих бойових діях недалеко від Дебальцевого. Згодом він здійснював бойові чергування на блокпостах НЗФ "ЛНР" недалеко від окупованого Сорокиного. Станом на вересень 2019 року він проходив військову службу в так званому "Митному комітеті ЛНР", - йдеться в повідомленні.
 
Зараз вирішується питання щодо обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою за вчинення ним злочинів, передбачених статтями про зазіхання на територіальну цілісність і недоторканність України і створення терористичної групи або терористичної організації (ч. 2 ст. 110, ч. 1 ст. 258-3 КК України).
 
Фото: СБУ
 
Раніше СБУ затримала двох українок, які забезпечували сепаратистів "ЛНР" розвідувальними даними про підрозділи, задіяні в операції Об'єднаних сил.
 
Також повідомлялося, що співробітники СБУ перекрили великий канал поставок продуктів на території непідконтрольних районів Донецької і Луганської областей.
 

Related

Гаряча новина 9172817469594117987

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item