Українська ведуча потрапила в епіцентр повстання

Українська ведуча потрапила в епіцентр повстання
Команда Орла і решки опинилася в епіцентрі повстання в Індонезії

Знімальна група разом з ведучою Аліною Астровською опинилася в центрі збройного конфлікту в Індонезії. Їх евакуювали військовим літаком.

 
Команда української програми про подорожі Орел і решка опинилася в центрі збройного повстання в провінції Папуа в Індонезії. Про це повідомили на офіційній сторінці програми в Instagram, а також розповіла у своєму сторіз ведуча Аліна Астровська.
 
Знімальна група з ведучим Орла і решки Антоном Зайцевим відзняла необхідний матеріал у Папуа і полетіла в Джакарту. А частина команди з Аліною Астровською залишилася в провінції.

Якраз, коли команді треба було летіти, в регіоні розгорівся збройний конфлікт між протестувальниками і поліцією. Через складну ситуацію в місті відключили електрику і заблокували Інтернет.
 
Українці змогли вибратися з охопленого повстанням міста завдяки місцевому жителю, який допоміг їм евакуюватися на військовому літаку. На своїй сторінці Астровська показала, як вони з командою сидять на підлозі літака з іншими індонезійцями і туристами.




 
 
Повідомляється, що на поточний момент всі учасники знімальної групи в безпеці.
 
Раніше повідомлялося, що ведуча Орла і решки вийшла заміж за відомого співака. Також писалося про те, що український телеведучий Комаров таємно одружився на партнерці по Танцях з зірками.

Related

Події у світі 8465092109522737042

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item