Співробітників СБУ підозрюють у катуваннях затриманого

Співробітників СБУ підозрюють у катуваннях затриманого
Скандальний інцидент стався ще в квітні 2016 року

ДБР відкрило кримінальне провадження за статтею про перевищення влади або службових повноважень.

Співробітники Служби безпеки України катували затриманого чоловіка і змусили його підписати документи. Про це повідомила перший заступник директора ДБР Ольга Варченко на своїй сторінці в Facebook у вівторок, 10 вересня.
За її даними, інцидент стався ще в квітні 2016 року. Тоді співробітники СБУ кілька годин били і катували чоловіка в лісосмузі, а потім відвезли в лікарню з численними побоями різного ступеня тяжкості.
"Після цього потерпілого звільнили і доставили в лікарню з побоями. Щоб не поскаржився і не видав їх, правоохоронці погрозами змусили його підписати процесуальні документи. Хочу зазначити, що це справа для нас вкрай важлива, адже комплексна протидія тортурам - один з базових пріоритетів у роботі державного бюро розслідувань", - написала Варченко, не вказавши, де саме стався інцидент.
ДБР відкрило кримінальне провадження за статтею про перевищення влади або службових повноважень. Підозрюваним загрожує від трьох до восьми років за гратами із забороною займати певні посади або займатися певною діяльністю протягом трьох років.
Нагадаємо, в Миколаєві співробітники ДБР зі спецназом затримали оперуповноваженого СБУ, який побив чоловіка в кафе в місті Гайворон.

Related

Події в Україні 7713988006227120856

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item