У дворі будинку в Херсонській області стався вибух

Причиною вибуху в одному з приватних будинків у Новій Каховці стала граната РГД-5 Попередньо, зловмисник закинув у двір приватно...

У дворі будинку в Херсонській області стався вибух
Причиною вибуху в одному з приватних будинків у Новій Каховці стала граната РГД-5

Попередньо, зловмисник закинув у двір приватного будинку в Новій Каховці гранату РГД-5.

У дворі приватного будинку в Новій Каховці на Херсонщині стався вибух, ймовірно, здетонувала граната. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в області.
"Сьогодні вранці в поліцію Херсонської області зателефонував житель міста Нова Каховка. Чоловік розповів, що близько години тому у дворі його домоволодіння щось вибухнуло. На щастя, ніхто з громадян не постраждав", - вказали в поліції.
Під час огляду місця події поліцейські виявили на поверхні невелику вирву, що залишилася після вибуху, і металеві уламки.
"Фахівці-вибухотехніки обласного главку поліції припускають, що зловмисник використовував гранату РГД-5. Більш точна інформація буде після проведення дослідження працівниками експертно-криміналістичного центру", - зазначили в поліції.
 hr.npu.gov.ua
За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ознаками кримінального злочину, передбаченого статтею "Хуліганство". Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на термін від трьох до семи років. Наразі слідчо-оперативна група з'ясовує всі обставини події.
Раніше в Херсоні затримали чоловіка, який прийшов на ринок із гранатою Ф-1. Він пояснив, що знайшов гранату рік тому в очеретах.
 
Також повідомлялося, що в Івано-Франківську під час вибуху двох гранат загинули чоловік і жінка.

Related

Гаряча новина 1717850463278151030

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item