У Києві побитий чоловік попросив у перехожих сигарету і помер

У Києві побитий чоловік попросив у перехожих сигарету і помер
Інцидент стався в Дарницькому районі

При чоловікові знайшли записку з ім'ям Олена і номером телефону. Ця жінка допомогла поліції встановити особу загиблого.

 
У ніч на неділю в Дарницькому районі Києві на перетині вулиць Здолбунівської та Михайла Драгоманова виявили труп чоловіка з тілесними ушкодженнями. Про це повідомляє Інформатор 8 вересня.
 
Як розповіли очевидці правоохоронцям, вони йшли по вулиці Драгоманова і звернули увагу на чоловіка. Його обличчя було розбито, і він дивно поводився.
 
"Молоді люди запропонували чоловікові допомогу, але той сказав, що лікарі йому не допоможуть. Він продовжив іти далі. Очевидці пішли за ним. Чоловік ішов і періодично падав. Коли вони дійшли до Здолбунівської, чоловік попросив сигарету. Він закурив її і знову впав. Молоді люди викликали швидку, але, на жаль, їм залишалося лише констатувати смерть", - йдеться в повідомленні.
 
Під час огляду тіла на обличчі були виявлені гематоми. Також при чоловікові знайшли записку з ім'ям Олена і номером телефону. Правоохоронці зв'язалися з жінкою, яка і допомогла встановити особу загиблого. Вона розповіла, що чоловік зловживав алкогольними напоями, а тілесні ушкодження були ще вранці.
 
Померлому чоловікові було 36 років. Точну причину смерті і подробиці того, що сталося, з'ясовують.

Нагадаємо, що в ніч на 28 серпня в Києві на Окружній дорозі з автомобіля викинули чоловіка з перерізаним горлом. У такому стані він пройшов кілька десятків метрів, намагаючись просити допомоги у машин, які проїжджали повз, але помер від втрати крові. Пізніше стало відомо, що чоловіка вбила сім'я нелегалів з Молдови. Вбивця затриманий.
 
Також повідомлялося, що в центрі Дніпра знайшли труп жінки без голови.

Related

Гаряча новина 3122171124972569256

Post a Comment

emo-but-icon

Пошук у цьому блозі

Читають

Свіже

Add to Any

Свіже

РОСІЯ НАПАЛА на УКРАЇНУ

Варто подивитись

Нас відвідали

Лічильники

item